Karlovarští mají za sebou první domácí přípravný zápas, porazili divizního kolegu z Mariánských Lázní

0

Mariánskolázeňské áčko má za sebou pátý zimní přátelský zápas, ve kterém zavítalo na varskou umělou trávu, kde už čekal vedoucí tým Divize A - 1. FC Karlovy Vary. Zápas nabídl jednu branku a šťastnější konec pro karlovarské Buldoky.

Zápas začal v lehčím tempu, kdy měli míč na kopačkách hlavně hráči Varů a po většinu času se hrálo uprostřed hřiště. Vary hrozily hlavně průnikovými přihrávkami mezi hostujícími obránci, ale ti si s nimi poradili. Až do 16. minuty, kdy se z autového vhazování protáhl mezi stopery Hudec, který jenom posunul míč před bránu na Plechatého a ten neměl problém dostat míč do prázdné brány. Viktoriáni zahrozili hlavně po krásném průniku Kuhajdy, který si povodil varského pravého beka a nacentroval na nabíhajícího Štěpána, jenž však minul. Po celý zbytek prvního poločasu se ani jeden tým nedostal do větších příležitostí, jen na střelu varského záložníka, se kterou si Jacko-Lysák v bráně poradil a střelu nové tváře v lázeňských barvách Martina Buršíka, kterou vyrazil hlavou obránce.

 

Druhý poločas začal s pozměněnými sestavami na obou stranách a čerství hráči dodali do hry nový impuls. Míč měli na kopačkách opět více Varští, ale Viktoriáni hrozili hlavně z rychlých protiútoků. Po centru Šlajse nedosáhl na míč Tomáš Šilhán, kterému chyběly jen centimetry. Do další šance se dostal Pavlík po naražení s Kavalírem, přestřelil však branku soupeře. Další šanci si vytvořili i Varští a to po centru Geňa, který skončil na břevně. Následující lázeňský protiútok založil Kafka, když si navedl míč do strany a nacentroval před bránu, kde čekal Buršík, ale brankář Svoboda byl na svém místě a míč lapil. Poslední viktoriánskou šancí byl volný přímý kop, který si vzal na starost Kavalír, jenže bránu přestřelil.

 

Zápas i za pomoci neskutečných domácích fanoušků, kteří svůj tým podporovali svými chorály a dělobuchy, vyhrály Karlovy Vary výsledkem 1:0.

 

1. FC Karlovy Vary - FC Viktoria Mariánské Lázně 1:0 (1:0)

Branka: 16. Plechatý

Sestava domácích: Strnad (46. Svoboda) – Dřížďal (60. Skala), Pěkný, Havlíček (60. Merkl), Mestl – Hudec (46. Němec), Krlička, Staněk, Plechatý (60. Bartoš) – Omar (60. Gruber) – Geňo (75. Vavřina)

Sestava hostů: Jacko-Lysák - Kafka, Jakubík, Denk, Lukáš - Kuhajda (46. Kavalír), Drahorád, Kravar (46. Šlajs), Sadílek (46. Pavlík), Buršík - Štěpán (46. Šilhán)

 

Zdroj: Facebook FC Viktoria Mariánské Lázně

Foto: Facebook Mikko 15


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou