Čtvrtfinále okresního poháru se favoritům vydařilo

0

Týden před startem okresních soutěží bylo na pořadu druhé kolo okresního poháru. Ostrá generálka před vypuknutím bojů o mistrovské body se tentokrát obešla bez překvapení. Dál jde Jesenice, Kněževes a Olešná. Mezi semifinalisty ale proklouzl i jeden tým ze III. třídy 

Lubná statečně vzdorovala Olešné

 

Od úvodních minut držela Olešná podle předpokladů více míč. První střelu vyslal mezi tři tyče Polášek, ale trefil jen střed branky. Hosté se do 14. minuty vesměs jen bránili, ale pak začali podnikat rychlé a nebezpečné protiútoky.

 

A hned první střela Trejbala minula těsně pravou tyč Fiedlerovy branky! Olešná pak převzala zpět taktovku zápasu a v nadějných šancích se postupně vystřídali Kandler, Polášek a Tomáš Vodrážka, ale Pokorný v brance Lubné si vždy poradil. Hosté se znovu připomněli ve 22. minutě a Fiedler měl plné ruce práce. Za tři minuty vysunul na druhé straně Vodrážka Karase, ten narazil Poláškovi, ale jeho střela letěla mimo branku.

 

Přes pokračující tlak Olešné se ale jako první radovali hosté. Střílený míč do vápna nešťastně tečoval Michal Vodrážka a Fiedler lovil míč ze své sítě, 0:1. Hned za minutu to mohlo být dokonce o dvě branky, ale střela lubenských fotbalistů šla těsně mimo tyč.

 

Ve 36. minutě se dočkala Olešná vyrovnání. Tomáš Vodrážka povedenou střelou protáhl Pokorného a z následného rohu si po závaru před brankou Suchý srazil míč  nešťastnš do vlastní sitě.

 

Pohotová střela Součka čtyři minuty před poločasem ale opět vrátila Baníku vedení.

 

Zkušeným fotbalistům Olešné se nicméně ještě před odchodem do kabin podařilo vyrovnat, když Tomáš Vodrážka hlavičkou zužitkoval přesný centr od Poláška.

 

Ve druhém poločase nebyla dlouho k vidění ani na jedné straně žádná vyložená šance. Až se v 66. minutě k trestnému kopu ze 20 metrů postavil Polášek a přesnou střelou k pravé tyči poslal Olešnou poprvé v utkání do vedení.

 

Vedoucí gól Olešnou uklidnil, držela míč a do té doby houževnatému Baníku postupně docházely síly.

 

Definitivní zlom ale přinesl až devět minut před koncem T. Vodrážka, kterému připravili gól Polášek s Hlavsou, 4:2. Za tři minuty si na Vodrážkův rohový kop naskočil Hlavsa a pátým gólem zpečetil postup Olešné do semifinále okresního poháru.

 

 

Kompletní výsledky

 

 

Roztoky - Kněževes 0:2 (0:1)

Branky: 17. a 51. Večeřa

 

Jesenice - Lány 4:2 (3:1)

Branky: 24 Worofka, 34. Kohout, 45. Worofka, 75. Kotek - 39. Reichl, 85. Rybář

 

Chrášťany - Pustověty 3:1 (1:1)

Branky: 45. a 53. Kralička, 88. Hanzl - 6. (p) Knap 

 

Olešná - Lubná 5:2 (2:2)

Branky: 37. (vl.) Suchy, 44. Vodrážka T., 66. Polášek, 81. Vodrážka T., 84. Hlavsa -  32. (vl.) Vodrážka M. , 41. Suchý

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou