Přátelský zápas Černčic a Lužné skončil remízou

0

Formu na novou sezónu ladila Lužná tentokrát až v dalekých Černčicích. Jako soupeře si ji pozval účastník lounského okresního přeboru SK Černčice. Domácí fotbalisté skončili v minulé sezóně na 4. místě a hostující Lužná na místě šestém.

SK Černčice – SPARTA Lužná 1:1 (0:1) 

Skóre otevřel hned v 6. minutě Šnajdr, když uklidil balon křížem po zemi k tyči po přihrávce J. Vejvody, se kterým šikovně kombinoval od levé lajny Špička. Po této pěkné kombinaci už se však za celý první poločas nerozvlnila síť za zády ani jednoho z brankářů.

 

Do druhé půle vstoupily naopak lépe Černčice. Ve 48. minutě po průniku domácích hráčů nakonec nekompromisně zakončil z voleje černčický záložník a vyrovnal tak stav na 1:1. Šest minut před koncem druhé pětačtyřicetiminutovky vystřelil hostující Fronk z 25 metrů, rána se odrazila od břevna a pravděpodobně skončila i za brankovou čárou. Ale ke škodě hostujících to neměl rozhodčí šanci vidět. Utkání tedy skončilo nerozhodným stavem 1:1.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou