Ohlédnutí za minulým kolem - 4.kolo Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016

0

V tomto článku se podíváme na víkendové zápasy, na nečekané výsledky, prostě na vše zajímavé co se o víkendu v naší soutěži stalo.

Slavoj Choltice - FK Proseč : Choltice,které na svou první letošní výhru ještě čekaly,hostily tým z Proseče,který své poslední utkání dokázal přesvědčivě vyhrát. Já osobně jsem tipoval výhru hostí, ale ošklivě jsem se zmýlil. Domácí po raketovém nástupu do zápasu vedli po 25 minutách už 4:0 a zdálo se být po zápase,hosté z Proseče dokázali už jen snížit na 4:1. Domácí v druhé půli svoje vedení ještě navýšili a dokázali Proseč porazit 5:1.

http://fotbalunas.cz/zapas/65924/

SK Řečany nad Labem 1920 - Fotbalový klub Nasavrky : Zápas kde se dala čekat snaha domácích jít si pro tři body,i přesto jsem více věřil hostím z Nasavrk. Nasavrky dokázali vyhrát první poločas,ale po poločasové přestávce to vypadalo,jak kdyby na hřiště nastoupil zcela jiný tým,aktivitu přenechali domácím,kteří takovou "nabídkou" nepohrdli a svému soupeři nasázeli během druhé půle čtyři góly. Zápas jsem čekal vyrovnanější,výsledek 4:1 je pro mě osobně velikým překvapením.

http://fotbalunas.cz/zapas/65925/

TJ Spartak Sezemice - TJ Sokol Rohovládova Bělá : Do Sezemic přijel mladý tým Sokolu Rohovládova Bělá. Sezemice je v posledních dvou vzájemných zápasech dokázali porazit a jenom z minulého kola měli co napravovat,bohužel se jim to nepovedlo. Sezemice začali zápas dobře,hrál se víceméně vyrovnaný fotbal s šancemi na obou stranách. Sezemice si dokázali do poločasu vybudovat jednobrankové vedení,to od nich po gólové stránce úplně vše. Po změně stran se hosté dotali více do zápasu a Sezemice začali přehrávat,nejdůležitějším období v zápase byly jednoznačně dva góly Martina Starého během dvou minut,kterými dokázal zápas otočit. Hosté ještě v 90.minutě přidali ještě jeden gól a upravili tak stav na konečných 1:3. Od Sezemic jsem čekal lepší výkon po minulém kole,kdy si z Nasavrk přivezly výprask 7:1.

http://fotbalunas.cz/zapas/65926/

TJ Sokol Dobříkov - TJ Sokol Sruby : V Dobříkově jsme mohli sledovat takové menší "sousedské" derby. Dobříkov měl do zápasu lepší start a v podstatě po celý zápas si udržoval mírnou převahu. Domácí dokázali do 50. minuty nasázet 3 góly,o pár minut později hosté snížili na 3:1. Kdo by čekal nějaké drama,tak by byl zklamaný,domácí i hosté ještě do konce zápasu dokázali přidat každý po jedné brance,ale to bylo vše. Dobříkov si své vítězství zasloužil a oprávněně získal tři body.

http://fotbalunas.cz/zapas/65927/

FK H. Ředice - SK Starý Máteřov : Beznadějně poslední Ředice musely za každou cenu brát tři body,aby se dostaly ze dna tabulky. Ředice byly po většinu zápasu lepší,Máteřov si nedokázal vytvářet moc šancí kombinační stylem hry,sázeli spíše na rychlé protiútoky,které jim jdou perfektně a v Ředicích jsme mohli i vidět,že jsou efektivní. Ředice ani ve třetím zápase nedokázaly získat ani jeden bod a zůstavají tak na posledním místě po domácí prohře s Máteřovem 0:2.

http://fotbalunas.cz/zapas/65928/

SK Chroustovice - TJ Slavoj Cerekvice : Nováček soutěže se jel ukázat do Chroustovic,co se týče gólové stránky, nic nepředvedl. První poločas patřil domácím a svoji převahu dokázali vyjádřit i gólově,když zvládli nasázet tři góly. V druhém poločase se hra uklidnila,vyrovnala. Hostím to ale nestačilo a inkasovali ještě jeden gól a z Chroustovic si odvezli porážku 4:0. Výhra domácích se dala očekávat a byla více než zasloužená.

http://fotbalunas.cz/zapas/65929/

SK Stolany - FC Hlinsko B : Zápas kde jsem čekal jasné vítězství domácích,kteří zatím předvádí vyrovnané a velice dobré výkony. Moje "předpověď" však nevyšla a to i přes to,že domácí hráli od 58.minuty proti deseti,šance si vytvářeli,ale už je nedokázali proměňovat a zápas po remízovém stavu 2:2 dospěl k penaltám. Penalty s přehledem vyhráli domácí a ze zápasu si odnesli o bod více než hostující Hlinsko.

http://fotbalunas.cz/zapas/65930/

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou