Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První poločas v Cholticích rozhodl


Branky


0

V tomto kole se nám střetly doposud tabulkově nejvyrovnanější týmy a já osobně čekal větší snahu od domácích, kteří se dle mého názoru chtěli vymanit ze svých předchozích remízových zápasů a průběh utkání mě v tom jen utvrdil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4 branky a bylo takřka po zápase

Mužstvu domácích se vstup do utkání vydařil více než dobře, protože v 6.minutě dokázal skórovat domácí Hudec a prakticky ihned po něm náskok domácích zvyšoval Augustin. Brankář hostí Lampárek si míč do 25.minuty osahal pouze když jej vytahoval ze své sítě a to bylo celkem čtyřikrát.Po čtvrté inkasované brance se dočkali i hosté a snížili na 4:1 z pohledu domácích, kdy dokázal vstřelit branku hostující Mareš po pohledné přihrávce od Macháčka. Hosté se do konce poločasu dočkali ještě jedné šance a to když při „ložence“ nedokázal Hromádka domácího gólmana překonat.

Do kabin se tak šlo za stavu 4:1 pro domácí a zdálo se, že je o zápase rozhodnuto.

Nezlepšený výkon hostí

V druhém poločase by se dala čekat zvýšená snaha hostí se zápasem něco udělat, ale kdo tohle čekal, ten se zmýlil. Hosté do druhého poločasu nastoupili velice laxně a domácí trestali již v 56.minutě, kdy si Jan Kohoutek se zakončením hlavu nelámal a gólmana hostí bez problémů prostřelil. Od 60.minuty se utkání už více méně dohrávalo, domácí ukázali větší kvalitu, kdy si dokázali výsledek pohlídat a udržet tak stav 5:1 až do samého závěru utkání.

Svého soupeře celý zápas přehrávali, tvořili si více šancí a měli takzvaně více ze zápasu a zaslouženě vyhráli.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Choltice
Realizační tým Slavoj Choltice: Do zápasu jsme měli raketový nástup, dokázali jsme si rychle vybudovat slušné vedení. V druhém poločase se nám vedení podařilo ještě navýšit a v klidu jsme si dokráčeli pro historicky první vítězství v krajské B třídě.

FK Proseč
Proseč - Richard Raba: Utkání jsme dnes nezvládli, hráči mají do příštího utkání o čem přemýšlet a to hlavně o obranné činnosti, už jen z toho důvodu, že přivítáme rozjeté mužstvo ze Stolan.



Sestavy


TJ Slavoj Choltice
R. Zářecký [-] - J. Kohoutek [-] , M. Hudec [-] , R. Peml [-] , J. Hlaváček [-] - L. Mach [-] (62. Š. Bolek [-] ) , J. Jeřábek [-] (88. T. Urbanec [-] ) , J. Knapík [-] (74. M. Hošek [-] ) , J. Kohoutek [-] (82. P. Kratochvíl [-] ) - O. Augustin [-] , J. Adam [-] -

FK Proseč
J. Lampárek [-] - V. Koutný [-] , P. Macháček [-] , Z. Kunhart [-] (69. D. Lampárek [-] ) , F. Šplíchal [-] - M. Vopařil [-] (62. L. Loskot [-] ) , J. Marek [-] , Z. Marek [-] , V. Menc [-] - T. Mareš [-] (54. M. Marek [-] ) , M. Hromádka [-]

ŽK: 69. J. Jeřábek .
Hráči zápasu: R. Zářecký .
Místo: tráva. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kolbaba Pavel - ŠTĚPÁNEK Pavel, JEHLÁR Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.