Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řečany svůj domácí zápas zvládly


Branky


0

Řečany hostily Nasavrky, ty minulý zápas zvládly na výbornou. Dnes bohužel tak dobrý výkon nepodaly a z Řečan body nevezou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas s příjemnější koncovkou pro hosty

Vstup do zápasu se více povedl domácím, kteří měli více ze hry a dostávali se do šancí. Už v 6.minutě se řítil domácí Hostinský sám na gólmana, ale zakončení nezvládl a míč poslal přímo do rukou připravenému Drášilovi. Domácí si dále dokázali vytvářet šance, které však nedokázali proměnit ať už v 17. Nebo 18. minutě, kdy jeden z domácích borců zamířil nad branku. Od 20.minuty se obraz hry změnil a aktivnější začali být hosté, kteří měli první velkou šanci ve 20.minutě, kdy se jeden z jejich hráčů dostal do úniku, ale velkou šanci nedokázal proměnit a zamířil pouze vedle branky. Hosté se po chvíli dostali do další šance, kdy stříleli na vzdálenější tyč, ale domácí gólman tuto střelou dobrým zákrokem zlikvidoval. V 39.minutě se hosté už z gólu radovali a to když Michek na půlce vypíchl domácímu hráči míč a posunul ho na Vojíře, který měl situaci poněkud usnadněnou z důvodu toho, že domácí přestali hrát a to kvůli svému přesvědčení o ofsajdu. Hostující Vojíř se však v ofsajdovém postavení nenacházel a se zakončením, kdy šel sám na gólmana neměl problém.

Stav do konce poločasu zůstal stejný a spokojenější mohli být hosté, kteří do kabin odcházeli s vedením 1:0.

Zlepšený výkon domácích a 4 góly, které rozhodly

Druhý poločas nám přinesl obrovské zlepšení ve hře domácích, kteří svého soupeře prakticky k ničemu nepouštěli. Už v 53.minutě se domácí dočkali vyrovnání, když Hostinský z levé strany adresoval centr mezi malé vápno a penaltu, kde se přes 3 protihráče dokázal prosadit Moravec a nohou z voleje prostřelil brankáře hostí. Hned v 58.minutě se do další šance dostal Hostinský a šance to byla opět gólová. Moravec vystřelil z hranice šestnáctky a brankář Drášil nedokázal se střelou udělat nic jiného než ji vyrazit pouze před sebe, kde stál připravený Hostinský a míč pohotově doklepl do brány. O deset minut později dokázal skórovat domácí Bank po přihrávce Hostinského, střelou z levé strany vyslal křižnou přízemní střelu k vzdálenější tyči, se kterou nemohl Drášil nic dělat. Skoŕe v 68.minutě bylo 3:1 pro domácí a zdálo se být rozhodnuto. Toto přesvědčení potvrdil v 89.minutě domácí Fofoňka, který dokázal vedení domácích ještě navýšit. Po rohu domácích vznikl ve vápně chaos, domácí nejprve nastřelili tyč a poté hostujícího hráče, míč se však dostal k Fofoňkovi, který se se zakončením nepáral a prostřelil vše co mu stálo v cestě.

Zápas se poté už jen dohrával a konečný stav tak zůstal nezměněn, domácí po výborném výkonu v druhé půli dokázali zvítězit 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Řečany nad Labem 1920
SK Řečany nad Labem 1920 - Aleš Petrů (sekretář): Z porážky 5:0 v Proseči jsme se oklepali a v domácím prostředí jsme potvrdili, že tu nehodláme rozdávat body a zaslouženě jsme zvítězili.

FC Nasavrky
Realizační tým Nasavrky: Dobře rozehraný zápas jsme si prohráli sami naší neaktivitou v druhém poločase a domácí nás za to dokázali potrestat a utkání vyhrát.



Sestavy


SK Řečany nad Labem 1920
P. Moravec [-] - P. Moravec [-] (73. L. Chára [-] ) , R. Krejčík [-] (46. F. Fofoňka [-] ) , M. Moravec [-] , M. Tichý [-] , L. Hostinský [-] , R. Grande [-] (88. V. Štěpánek [-] ) , M. Wiesner [-] , F. Bank [-] , J. Moravec [-] (33. J. Fofoňka [-] ) , Š. Tichý [-]

FC Nasavrky
T. Drášil [-] - M. Dostálek [-] , O. Boháč [-] , D. Hnízdo [-] - M. Plíšek [-] (82. V. Pavlík [-] ) , R. Michek [-] , T. Michek [-] , P. Soudek [-] , F. Dostál [-] - J. Vojíř [-] , M. Čechlovský [-] -

Hráči zápasu: M. Wiesner - D. Hnízdo .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nováková Karolína - ZAVŘEL Aleš, KLÍR Jonáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.