0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Máteřov loupil v Ředicích


Branky


0

Starý Mátěřov nastoupil na hřišti silných Ředic. Ředice byly celý zápas lepším mužstvem, nicméně neproduktivita jejich hráčů rozhodla a Máteřov dokázal zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší výkon domácích, branka však padla na druhé straně

Ředice měli vstup do zápasu mnohem lepší než hosté a potvrzovaly to množstvím šancí, které měly. V 17.minutě pádili domácí sami na branku, ale ve skórování jim zabránilo břevno. O pár minut později měli domácí další šanci a to po rohu, kdy jen o pár centimetrů minuli horní roh branky. Hosté si však také dokázali vytvořit šanci a to, když se hostující Fenyk dostal do úniku. Bohužel pro hosty nedokázal šanci zužitkovat a zamířil vedle domácí brány. Ve 38.minutě zahrávali hosté přímý volný kop a po secvičeném signálu se z dobrých třiceti metrů dokázal prosadit hostující Radek Klíma. Domácí byli v prvním poločase lepším, fotbalovějším týmem, ale neproměňováním šancí dali soupeři šanci a ten ji dokázal využít.

Do konce poločasu se již více nestalo a hosté tak po prvních 45 minutách vedli 1:0.

Domácí tlačili,gól však vstřelit nedokázali

Druhý poločas začal domácí tým obrovským náporem. Hosté se prvních 15.minut druhého poločasu prakticky drželi uvnitř své šestnácky a pouze bránili. Hostující tým celý zápas držel skvěle chytající gólman Procházka a držel tak naději na zisk tří bodů. Situace se začala měnit v minutě 60., kdy se hra začala pomalu vyrovnávat a hosté začali hrozit ze svých brejků. Zlepšená hra hostí přinesla ovoce v 84.minutě, kdy se po rohovém kopu dokázal z malého vápna hlavou prosadit opět hostující Klíma a zvýšil tak vedení Máteřova na 2:0.

Po druhé brance hostů se zápas už víceméně dohrával a stav zůstal do konečného hvizdu nezměněný a borci z Máteřova mohli slavit 3 body.



Ohlasy k zápasu



SK Starý Mateřov
Starý Máteřov - Radek Klíma (hráč a trenér): Potvrdilo se to co jsme všichni čekali a to, že to bude těžký zápas. Rozhodla špatná produktivita domácích, kteří neproměňovali své šance. My jsme ze svých šancí vytěžili dva góly a díky nim utkání zvládli.



Sestavy


FK Horní Ředice
T. Holoubek [-] - O. Šedivka [-] , P. Šolta [-] , P. Dědič [-] , M. Horyna [-] (46. O. Březina [-] ) , D. Drábek [-] , L. Skalický [-] , J. Černý [-] , J. Zeman [-] , P. Kopa [-] , D. Valenta [-]

SK Starý Mateřov
D. Procházka [-] - J. Moder [-] (61. E. Mynka [-] ) , Z. Žďára [-] , J. Zezula [-] , T. Holek [-] , J. Křížek [-] , R. Klíma [-] , T. Fenyk [-] (90. M. Mach [-] ) , M. Meduna [-] (70. R. Suchánek [-] ) , J. Hlaváček [-] (87. P. Žďárský [-] ) , T. Zach [-]

ŽK: 40. D. Drábek , 77. J. Zeman , 86. P. Kopa - 79. J. Křížek , 80. T. Fenyk , 86. J. Hlaváček .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: LANGR Filip - LUKES Zdeněk, JELÍNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.