1:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezemice ztratily zápas během dvou minut


Branky


0

Sezemice hostily soupeře, kterého v posledních zápasech dokázal pořážet, ten jim měl co vracet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle dopadla lépe pro domácí

První poločas začal celkem vyrovnanou hrou s mírnou převahou domácích, kteří si dokázali vytvářet více šancí, ale nedokázali je proměňovat. 2 tutové šance zahodili bratři Kašparové, ty se v druhé polovině prvního poločasu střídali na obou stranách, ale k první brance došlo až v 39.minutě, kdy domácí Jiří Kašpar dokázal po krásné přihrávce od Borovce skórovat a stanovil tak stav na 1:0.

To však bylo z prvního poločasu vše, ten nám moc branek ani vážnějších situací nenabídl a do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí tým.

Obrat a cesta hostí za třemi body

Druhá půle začala víceméně stejně jako ta první. Vyrovnaná hra však vydržela pouze do 74.minuty kdy obrat hostí začal Martin Starý, který obdržel přihrávku za obranu od Cincibucha a levou nohou umístil míč k vzdálenější tyči. To však pro Starého bylo málo a hned v 76.minutě po kiksu domácího obránce, který Starému nahrál míč přímo na nohu dokázal znovu tváří v tvář gólmanovi skoŕovat k pravé tyči a obrátit tak výsledek na 1:2. Starý se dostal ještě k jedné šanci a to opět po třech minutách kdy se znovu snažil obstřelit domácího gólmana, ale ve snaze završit hat-trick mu tentokrát stála tyč domácí svatyně. Po dvou rychlých gólech Starého už hru ovládali pouze hosté a dočkali se ještě jednoho gólu a to po centru Remeše z pravé strany. Domácí gólman na centr nedosáhl a ani nikdo z obránců nedokázal míč dostat z vápna a ten se dostal až na zadní tyč, kde čekal připravený Čásenký, který se zakončením do poloprázdné branky neměl problém.

Stav 1:3 v Sezemicích vydržel až do konce a hostující hráči mohli oslavovat zisk důležitých tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice
Realizační tým Spartak Sezemice: Zápas jsme si prohráli sami, kdyby jsme proměnili některou z našich šancí a zvýšili na 2:0, tak by zápas vypadal jinak, bohužel jsme náskok nezvýšili a zlobit se tak můžeme sami na sebe.

TJ Sokol Rohovládova Bělá
Realizační tým Rohovládova Bělá: V první půli jsme hráli víceméně vyrovnaný fotbal, po poločase jsme výkon zlepšili a výsledek dokázali obrátit.



Sestavy


TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - J. Kříz [-] , M. Popílka [-] , T. Kašpar [-] , M. Ráliš [-] , J. Süttö [-] - V. Langr [-] , L. Knaute [-] , L. Borovec [-] - J. Kašpar [-] , Z. Lába [-]

TJ Sokol Rohovládova Bělá
J. Pšenička [-] - M. Sokol [-] (58. P. Cincibuch [-] ) , M. Starý [-] , M. Braun [-] , J. Čásenský [-] , J. Kotajny [-] (74. V. Zavřel [-] ) , P. Deutsch [-] (85. M. Remeš [-] ) , L. Chovanec [-] , P. Tamchyna [-] , L. Nepivoda [-] , M. Žoček [-]

ŽK: 59. Z. Lába , 88. M. Ráliš .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vodrážka Dan - VOLNÝ Bohuslav, MRKVIČKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.