Hráčem 26. kola divize A se stává Jakub Vaníček!

0

A není jediným hořovickým zástupcem v TOP 3 víkendu...

Další hlasování, které skončilo jasným vítězstvím. Obránce Hořovicka Jakub Vaníček zavelel ve víkendovém utkání v 82. minutě k obratu, když vyrovnával na 2:2 povedenou hlavičkou k tyči. Po něm se trefili ještě dva jeho spoluhráči a slavili povedenou otočku z 1:2 na 4:2! A Vaníčkovo defenzivní i ofenzivní představení se Vám líbilo natolik, že získal 46 % všech hlasů!

 

Na druhém místě se umístil zástupce Roudenské kopané, dvougólový střelec Martin Jasanský. Byl jednoznačně nejlepším hráčem na hřišti, především díky jeho dvěma brankám zvítězila Malše v Rokycanech 3:0. A jeho první branka z 20. minuty patřila k těm lahodnějším, když z dvaceti metrů krásně vymetl šibenici. 21 %, tolik hlasů získal v naší anketě. Třetím do party je další hráč hořovického celku, útočník Daniel Hájek. Gólové představení svého týmu začal i skončil, dvě branky mu přinesly 7 % hlasů a bronzové místo.

 

Vítězi gratulujeme a Vám, našim čtenářům, děkujeme za hlasy. Zítra se samozřejmě můžete těšit na rozhovor s Jakubem Vaníčkem.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou