Hráčem 25. kola divize A se stává David Šmejkal!

0

Brankář Mariánek s přehledem ovládl hlasování...

45 %! Tolik hlasů získal vítěz hlasování o nejlepšího hráče 25. kola, David Šmejkal! Jeho výkon v zápase proti Roudnému, ve kterém Mariánské Lázně překvapivě zvítězily 2:1, Vás natolik zaujal, že jste ho s velkým náskokem vynesli svými hlasy na první místo.

 

Druhé a třetí místo tentokrát máme dělené! Po deseti procentech si shodně rozdělili klatovský Martin Janda a sušický Tomáš Linhart. Stoper Klatov zavelel k obratu na začátku druhého poločasu v duelu s Rokycany, kdy vstřelil gól a svůj výkon podtrhl spolehlivou defenzivní činností. Záložník Sušice o víkendu sice gól nevstřelil, zato ale hýřil aktivitou a proti Táborsku si počínal velmi dobře. Nezklamal ani při penaltovém rozstřelu, který nakonec po Sušici nedopadl ziskem druhého bodu.

 

Vítězi gratulujeme a Vám, našim čtenářům, děkujeme za hlasy. Zítra se samozřejmě můžete těšit na rozhovor s Davidem Šmejkalem.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou