1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

1.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdejcina vyhrála úvodní zápas v Chrustenicích a ve III. A třídě si připsali důležité tři body


Branky


0

Oba týmy, Zdejcina i Chrustenice, nově postoupily do III.A třídy a hned v úvodním zápase se týmy sešly, lépe toto utkání dopadlo pro tým hostů ze Zdejciny. Na hřišti Chrustenic uhráli zdejcinští, s novými posilami v týmu výhru 2:1 a zapsali si tak důležité tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas lépe vyšel hostům ze Zdejciny

V prvním utkání nové sezony se sešly týmy který společně postoupily z nižší soutěže. Vstup do nové třídy pro ně nebyl tedy takový šok. Utkání v Chrustenicích vedl pan rozhodčí Pavel Sekerka, který úvodním hvizdem ve velmi letních teplotách zahájil sezonu 2016/2017 pro tyto týmy. Hra byla spíše v režii hostů ze Zdejciny, zápas byl od začátku zajímavý, v páté minutě padly hned dvě žluté karty, za vzájemný střet si je vysloužili Stanislav Jehlička z Chrustenic a Patrik Kroka ze Zdejciny. I když Zdejcina hrála v prvním poločase lépe nebyla hra pouze v jejich převaze. Domácí si vybojovali několik šancí, ale gólová nebyla ani jedna, střely šly buď zcela mimo branku, nebo si s nima jednoduše poradil brankář Šafránek. Sedmnáctá minuta přinesla první branku tohoto zápasu, trefil se Milan Chovančík ze Zdejciny, jeho střela byla tvrdá a přesná a šla přímo za záda domácího brankáře. Hra byla sice řízená více od hostů, ale nebyla nijak přesvědčivá, vypadalo to, že se oba týmy trápí. Ondřej Bína, který nově přestoupil k týmu OK ENDECO Zdejcina se ve dvacátépáté minutě probojoval s balonem ze středu hřiště a tvrdou střelou poslal svůj nový tým do vedení 2:0 . Ve dvacátésedmé minutě za faul ve vápně naříil rozhodči Sekerka pokutový kop, který Josef Špringl proměnil a upravil tak skore na 2:1 . Poté přišel zásadní okamžik prvního poločasu, hráč David Dvořák neunesl tlak prvního zápasu a v přerušené hře nakopl protihráče Ondřeje Bínu, dostal za hrubé nesportovní chování červenou kartu a ve třicáté minutě tak oslabil svůj tým, na zbývajícich šedesát minut. Ve třicátépáté minutě domácí střídali hřiště opustil Miloslav Šmíd a nahradil ho Richard Špaček. Zbytek hry v prvních čtyřicetipěti minutách nebyl ani na jedné straně přesvědčivý.  Do konce prvního poločasu již žádný další gól nepadl a do šaten se tak odcházelo za příznivějšího stavu pro hosty 1:2 .

Bezbrankový druhý poločas

Do druhého poločasu se ze šaten mohli vrátit s lepší nálodou hosté, vedli o jednu branku a na hřišti měli díky červené kartě Davida Dvořáka o jednoho hráče víc. Ale ani tato výhoda jim moc nepomohla. Hra byla sice více v jejich režii, ale rozhodně nebyla stoprocentní. Šance se objevili, ale branku nijak více neohrozili. V šedesátéosmé minutě rozhodčí opět musel vytáhnout žlutou kartu, dostal jí za faul hráč Chrustenic Jan Nič. V sedmdesáté minutě přišlo střídání na straně hostů, hřiště opustil Erik Mikó, navrátilec z hostování a vystřídal ho Jan Vodička, další nová posila týmu OK ENDECO Zdejcina. Další střídání využila Zdejcina po pěti minutách, ze hřiště odešel nadějný osmnáctiletý hráč Jakub Hála a nahradil ho Jindřich Rotta. Ve stejné minutě padla další žlutá karta, opět na straně domácího týmu, obdržel ji Richard Špaček. Osmdesátá minuta byla zase ve znamení střídání, střídalo se na obou stranách, za domácí opustil hřiště Martin Peroutka a nahradil ho Jan Křižan, na straně hostů odešel Tomáš Bára a na jeho místo přišel Jaroslav Vandas. O tři minuty později nastalo poslední střídání, domácí kapitán Jan Mužík šel do sprch dříve a na hřiště místo něj přišel Lukáš Lacina. Do konce druhého poločasu se nedělo již nic, gólové šance k vidění nebyli ani u domácích a ani u hostů. Rozhodčí tak zápas, ve kterém se týmy spíše trápily, ukončil a zdejcinští si tak v nové sezoně v nové třídě připsali důležité tři body.



Ohlasy k zápasu



OK ENDECO Zdejcina
hráč: Vstup do nové sezony se nám sice povedl bodově, ale herně to nebylo to co umíme. Vypadalo to jako když se trápíme a přitom jsme hráli od třicáté minuty v přesile. Uvidíme co přinesou další zápasy.



Sestavy


TJ Chrustenice
M. Václavek [-] - J. Nič [-] , R. Neliba [-] , M. Šmíd [-] (35. R. Špaček [-] ) , S. Jehlička [-] - V. Veber [-] , J. Špringl [-] , M. Peroutka [-] (80. J. Křižan [-] ) , J. Mužík [-] (83. L. Lacina [-] ) , D. Pohlot [-] - D. Dvořák [-]

OK ENDECO Zdejcina
M. Šafránek [-] - J. Hála [-] (75. J. Rotta [-] ) , P. Kroka [-] , K. Bína [-] , J. Roll [-] - M. Erik [-] (70. J. Vodička [-] ) , O. Bína [-] , L. Helebrant [-] , T. Bára [-] (80. J. Vandas [-] ) - D. Vokáč [-] , M. Chovančík [-] -

ŽK: 5. S. Jehlička , 68. J. Nič , 75. R. Špaček - 5. P. Kroka . ČK: 30. D. Dvořák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEKERKA Pavel - HEIES Roman (N), BUDÍN Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.