0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:2
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

13.08.2016 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Jižané nestačili na Šilheřovice


Branky


0

Vstup do mistrovských utkání našemu týmu nevyšel a nenavázal tak na výborné výkony z jara. Již sestava týmu při absenci mnohých hráčů dávala tušit, že to bude těžké utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali aktivněji a již v 15´ se vyznamenal náš brankář, který reflexivně vytáhl střelu z 10m nad břevno. Našemu týmu vázla kombinace, čímž jsme se nebyli schopni vážněji ohrozit branku soupeře. V 28´ se dostal k špatně odehranému míči na hranici velkého pokutového území záložník hostů. Vystřelil přízemní střelu přes hradbu hráčů přesně k pravé tyči a rázem to bylo 1:0 pro hosty. My jsme do konce poločasu ohrozili branku soupeře jen jednou, což na vyrovnání skóre bylo málo. Za tohoto stavu skončil první poločas nepříliš pohledného fotbalu.

 

Do druhého poločasu udělal domácí trenér jednu změnu. Když místo Beliny poslal na hřiště Strempeka, kterého postavil do zálohy a Palubjaka posunul do útoku. Naše hra se zlepšila a začali jsme častěji ohrožovat branku hostů. Ale i ty nejvýraznější šance jsme neproměňovali. V 56´ se nešťastně zranil Adam Noštinský a náš tým pokračoval v deseti hráčích, jelikož již nebyl žádný náhradník (vizitka přístupu naší hráčů ke vztahu ke klubu). Přesto jsme byli nadále aktivnější než hosté. Ale nebyli jsme schopni dostat míč do sítě soupeřové branky ani 2 – 3 metrů. Ve snaze o vyrovnání jsme stále více otvírali naši obranu, čehož soupeř využil v 77´ ke vstřelení druhého gólu na 2:0. Ani v této situaci se naši hráči nechtěli smířit s porážkou. Špatná koncovka byla bohužel příčinou, že jsme nezískali ani bod.

 

text zdroj: http://fcostravajih.eu/

Sestavy


FC Ostrava-Jih
V. Drobec [-] - M. Prokeš [-] , F. Zima [-] , M. Konečný [-] , J. Holman [-] - J. Válek [-] , M. Gaži [-] , P. Palubjak [-] , M. Mecner [-] - A. Noštinský [-] , M. Belina [-] (46. P. Strempek [-] ) -

TJ Sokol Šilheřovice
T. Köhler [-] - D. Volný [-] , P. Jakubec [-] , L. Machala [-] , L. Ineman [-] , J. Klein [-] , R. Ničman [-] , R. Redzina [-] , P. Redzina [-] (89. L. Jasanský [-] ) , L. Lasák [-] (83. O. Sládek [-] ) , L. Černý [-]

ŽK: 45. F. Zima , 88. M. Konečný - 39. D. Volný , 43. L. Černý , 49. L. Machala , 55. R. Redzina , 76. P. Redzina , 85. L. Ineman .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: DYTKO Gustav - SZKUTA Petr, PAVLÁSEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.