2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jistebník ve Vlčovicích "padl" 2:1


Branky


0

V sobotu přijel favorizovaný celek Jistebníku, aby přerušil neporazitelnost Vlčovic na domácím trávníku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Zpočátku se mu plán dařil. Už v 11.minutě se ujal vedení gólem z kopačky svého nejlepšího střelce Kadlčáka. Další zteč domácí branky se ale hostům nezdařil díky obětavé hře domácích borců včetně brankáře Gajduška. Nakonec přišlo i vyrovnání na 1:1 - trefou Jirky Jalůvky v 44.minutě utkání.

 

 druhé půli hráli domácí dále „svoji“ hru, postavenou na důsledné obraně a nebezpečných útocích. V 50.minutě pak otočil skóre Lukáš Polášek na 2:1 po pěkné kombinční akci Hanzelky s Buskem. Jistebník se snažil o vyrovnání až do konce zápasu, ale narážel na tvrdý odpor vlčovických .Jenže na jejich kopačkách se s přibývajícími minutami objevovala stále častěji nejen nervozita,ale i nepřesnost. Vyústilo to nakonec ve vyloučení jejich zadáka Koudelného. Cenné body,které domácí v tomto utkání vydřeli, přispěly k umístění v tabulce na 6.místě s 16 body.

zdroj text: http://fcvlcovicemnisi.aspone.cz/



Sestavy


FC Vlčovice - Mniší
D. Gajdušek [-] - L. Velička [-] , L. Harabiš [-] (84. V. Rek [-] ) , A. Černošek [-] , D. Kučera [-] (46. D. Hanzelka [-] ) , L. Názalaník [-] (88. O. Slezák [-] ) , L. Polášek [-] , J. Jalůvka [-] , M. Růžička [-] (76. P. Balatka [-] ) , M. Busek [-] , R. Jalůvka [-]

TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - J. Štandl [-] (46. L. Košina [-] ) , R. Koudelný [-] , M. Prčík [-] - L. Andrys [-] , M. Raška [-] , D. Štverka [-] , M. Tyleček [-] - M. Lebica [-] , M. Pasker [-] (68. P. Mohyla [-] ) , Z. Kadlčák [-]

ŽK: 13. J. Jalůvka , 43. L. Názalaník , 77. M. Růžička - 45. J. Štandl , 90. M. Lebica , 91. M. Raška . ČK: 85. R. Koudelný .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TROJAN Roman - MOJŽÍŠ Jakub, JUŘIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.