0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálov si veze tři body z Mořkova


Branky


0

Spálov už v prvním dějství utekl svému soupeři o dvě branky. Třetí branku pak přidal těsně před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
S navrátilcem do sestavy trenérem Kišou, jsme zajížděli k utkání do Mořkova.  Od začátku jsme byli aktivnějším týmem a hned v prvních 10 minutách se do dvou velkých šancí dostal Karel Pop, ale ani v jednom případě jsme se z branky radovat nemohli. To ve 23 minutě už se síť za domácím gólmanem třepetala, protože výbornou kolmou přihrávku poslal Tadeáš Chuděj a Karel Pop s přehledem zakončil  - 0:1. Ve 30 minutě jsme si gólovou radost mohli zopakovat, tentokrát kolmici poslal Král na L.Šímu , ten před Pospěchem prodloužil na T.Chuděje , ten se s míčem sice dostal k brankové čáře (mimo dobrou střeleckou pozici), ale navedl si míč zpět a cca z 10 metrů prostřelil na bližší tyč domácího gólmana podruhé – 0:2. Několikrát snahu o rychlý brejk zmařil praporek pomezního rozhodčího a signalizovaný ofsajd (minimálně 2 případy byli hodně sporné). Těsně před koncem byl podle nás ve vápně nedovoleně atakován L.Šíma, ale píšťalka sudího zůstala němá. Domácí se snažili něco vymyslet, ale do žádné vyložené příležitosti se nedostali a za stavu 0:2 se šlo do kabin.

 

Ve druhém poločasu už byli domácí aktivnějším týmem a hrozili nejvíce po centrech do vápna, ale buď bylo jejich zakončení nepřesné, nebo s jistotou zakročil gólman Neckář. V 81 minutě podržel Spálov opět Neckář, protože domácí z bezprostřední blízkosti vypálili a od jeho tváře šel míč mimo branku a byl z toho rohový kop (následovalo krátké ošetření, protože byl lehce otřesen). Domácí už hru hodně otevírali a to byl prostor k rychlým brejkům. V 88 minutě se k málo vídanému sólu odhodlal obránce Maršálek, který si to namířil středem hřiště, kdy přesprintoval dva domácí zadáky, první střelu sice Pospěch vyrazil, ale na následnou dorážku již neměl nárok  - 0:3. V 91 minutě ještě zazdil tutovku trenér Kiša, který po parádní zpětné přihrávce Karla Popa branku z malého vápna přestřelil Za chvíli na to se ozval závěrečný hvizd rozhodčího a my potvrdili, že na venkovních hřištích sbírat body umíme.

 

text zdroj: http://www.tjspalov.cz/



Sestavy


TJ Mořkov
J. Pospěch [-] - J. Mička [-] , J. Poledník [-] , M. Hrubý [-] , R. Vodolán [-] , J. Stecula [-] (62. V. Erle [-] ) , T. Kunc [-] (84. T. Janíček [-] ) , M. Machač [-] (80. P. Kučera [-] ) , M. Galia [-] , Z. Hromádka [-] , T. Kučera [-]

TJ Spálov
T. Neckář [-] - A. Sucháček [-] , J. Kostka [-] , V. Maršálek [-] , M. Anděl [-] - R. Kiša [-] , P. Chuděj [-] (76. F. Boudný [-] ) , V. Král [-] (46. M. Ondřej [-] ) , L. Šima [-] - K. Pop [-] , T. Chuděj [-]

ŽK: 76. R. Vodolán - 70. V. Maršálek , 78. T. Chuděj .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PŘEČEK Dušan - KRIŠTOF Adam, FANC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.