0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tichá ani proti druhému nováčkovi neskórovala a po další ztrátě je jedenáctá


Branky


0

Fotbalisté Tiché přivítali v rámci devátého kola CANIS 1.B třídy, sk. D nováčka z Fulneku, jemuž podlehli 0:2. Obě branky utkání zaznamenal Vašina.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tichá nastoupila do tohoto duelu bez vykartovaných Ondřeje Švrčka a Zdarsy. V úvodu působili domácí nervóznějším dojmem, čehož hosté využili ke dvěma příležitostem. Lob Jana Šestáka skončil nad brankou, hlavička Krásy dokonce olízla horní tyč.

Ve druhé desetiminutovce měli navrch domácí. Velmi blízko otevření skóre byl Adam Šimíček, jenž v 18. minutě obral o balon váhajícího brankáře Rozsypala, avšak gólovou radost mu překazil vracející se Krása, když na brankové čáře se štěstím zastavil jeho pokus mířící do odkryté klece.

S blížícím se koncem první půle mohlo gólově udeřit na obou stranách. Pikulík reflexivně zlikvidoval na brankové čáře povedený halfvolej Špitalíka, na opačné straně hřiště pomohl svému celku opět Krása, jenž srazil Petříkův pokus těsně nad.

 

Klíčové momenty nastaly na přelomu 43. a 44. minuty. Nejprve mohl být Plný rád, že za svůj ostrý zákrok zezadu na pronikajícího Matúše viděl pouze žlutou kartu. Následnou standardní situaci hosté přetavili v kontr, na jehož konci měl skórující Vašina snadnou úlohu – 0:1.

 

Branka do šatny už tak nervózně hrající Tichavjany zlomila. Po změně stran se sice Bačův výběr snažil o vyrovnávací zásah, ale vyloženější šance si vytvářeli hosté. Domácím nepomohla ani střídání, když během sedmnácti minut poslal lodivod Tiché na hřiště hned pětici čerstvých hráčů.

Fulneku mohl pojistit vedení zejména nejlepší střelec týmu Jan Šesták, avšak jeho přímý kop z osmnácti metrů skončil na zdi a pokutový kop, který byl proti domácím nařízen po neúmyslné ruce ležícího Fajčáka, zlikvidoval Pikulík.

Ani přečkání těchto kritických momentů ale Tichou nenakoplo. Naopak dvacet minut před uplynutím řádné hrací doby se snadno probil do pokutového území Vašina, jenž bodlem podél gólmana poslal hosty do dvoubrankového náskoku – 0:2.

Ten mohl navýšit znovu Jan Šesták, avšak jeho ránu z bezprostřední blízkosti dokázal Pikulík vyrazit mimo tři tyče. Když na opačné straně neuspěl Petřík a s centrovanými míči si věděli rady vysocí obránci hostů, skončil zápas triumfem nováčka soutěže.

 

text zdroj: http://fotbalticha.regionycr.cz/



Sestavy


SK Tichá
V. Pikulík [-] - R. Sládeček [-] , T. Tománek [-] (61. P. Kaša [-] ) , R. Švrček [-] - L. Petřík [-] , P. Fojtík [-] (78. J. Štefek [-] ) , V. Suchomel [-] (72. V. Havel [-] ) , M. Tománek [-] , D. Fajčák [-] , M. Matúš [-] (68. D. Sobota [-] ) - A. Šimíček [-] (62. D. Šimíček [-] )

Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - R. Krása [-] , L. Kocún [-] , D. Mrkvica [-] - J. Stratil [-] , L. Vašina [-] , V. Plný [-] (46. J. Kotůlek [-] ) , J. Špitalík [-] , M. Bajger [-] - J. Šesták [-] (89. P. Jurča [-] ) , J. Šesták [-] (82. J. Štefek [-] ) -

ŽK: 43. V. Plný , 58. L. Vašina , 68. J. Šesták .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KONTORŠIKOV Maxim - TOMŠÍK Zbyněk, TOBOLA Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.