M. Šrom 56. (p.)
D. Petr 70. (p.)
2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři penalty a dvě červené karty! Drama pod starojickým hradem zvládla lépe Tichá


Branky


56. M. Šrom (p.) , 70. D. Petr (p.) - 21. A. Šimíček , 54. O. Švrček , 74. M. Tománek (p.)
0

Cenný skalp si připsali v rámci osmého kola CANIS 1.B třídy, sk. D fotbalisté Tiché, když na půdě Starého Jičína zvítězili 3:2. Za domácí se gólově prosadili Šrom a Petr, za hosty Adam Šimíček, Ondřej Švrček a Martin Tománek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tichavjané nastoupili do utkání bez tří hráčů (Sobota, Suchomel a D. Šimíček), na druhou stranu mohli počítat se stoperem Sládečkem. Úvod zápasu přinesl očekávaný nápor domácích, jenže veškeré jejich střelecké pokusy končily buď na blokujících hráčích, nebo připraveném brankáři Pikulíkovi.

Ten měl největší starosti s přímým kopem Michaela Kotešovce, ale u své levé tyče byl včas a nadále tak držel čistý štít. O ten naopak přišel po jednadvaceti minutách hry jeho protějšek Strnadel, když se po centru Sládečka a přistrčení Matúše prosadil pohotový Adam Šimíček – 0:1.

Starojičtí i po obdržené brance drželi Tichou na její polovině, avšak vyloženější šance si z brejkových situací vytvářeli hosté. Možnosti Zdarsy, Ondřeje Švrčka a Petříka ale zůstaly nevyužity a do šaten se tak odcházelo za těsného vedení Bačova výběru.

 

Také druhé dějství začali Chlopčíkovi svěřenci náporem, jenže opět zapomněli na zadní vrátka a tentokrát byli Tichavjané z brejku úspěšní. Konkrétně Ondřej Švrček, jenž z úhlu postupoval sám na brankáře Strnadla a přesnou střelou do vzdálenějšího růžku zvýšil na rozdíl dvou branek – 0:2.

Pracně získaný náskok ale hosté díky dvěma pokutovým kopům rychle ztratili! Nejprve po ruce Tomáše Tománka pokořil Pikulíka nadvakrát Šrom, následně Zdarsa sáhl po Jurajdovi a domácí dostali k dispozici další penaltu, kterou bez problémů proměnil zkušený Petr – 2:2.

Dvěma zásahy povzbuzení domácí se hnali za obratem, jenže toho využil opět Ondřej Švrček. Jeho samostatný únik zastavil brankář Strnadel pouze za cenu faulu a žluté karty. Míč si vzal Martin Tománek a rovněž on si věděl rady, když svůj pokus namířil přesně za tyč – 2:3.

 

Nejtěsnější náskok museli hosté bránit v pouhých devíti hráčích, když nejprve uviděl červenou kartu faulující Ondřej Švrček, jehož za sedm minut následoval Zdarsa, jenž zahrál na polovině hřiště úmyslně rukou.

Tichavjané, kteří dohrávali v nekompletním složení po dlouhých 57 zápasech, ovšem ustáli jak nepříjemnou standardní situaci, na níž se vydal také Strnadel, tak i pětiminutové nastavení a zpod starojického hradu si odvezli velmi cenné vítězství. To je vrátilo na osmou pozici, Starý Jičín klesl na páté místo.

 

text zdroj: http://fotbalticha.regionycr.cz/



Sestavy


FK Starý Jičín
M. Strnadel [-] - M. Podešva [-] (83. P. Petřek [-] ) , J. Hanzelka [-] , R. Škrla [-] , M. Kotešovec [-] , F. Bartoň [-] (75. A. Kotešovec [-] ) , D. Petr [-] , J. Jurajda [-] , D. Hatlapatka [-] (85. T. Kremel [-] ) , L. Bajer [-] , M. Šrom [-]

SK Tichá
V. Pikulík [-] - R. Švrček [-] , T. Tománek [-] (63. P. Kaša [-] ) - L. Petřík [-] , P. Fojtík [-] (76. V. Havel [-] ) , M. Tománek [-] (86. J. Štefek [-] ) , D. Fajčák [-] , R. Sládeček [-] - O. Švrček [-] , A. Šimíček [-] (30. P. Zdarsa [-] ) - M. Matúš [-]

ŽK: 47. M. Šrom , 49. R. Škrla , 74. M. Strnadel - 27. T. Tománek , 36. O. Švrček , 39. R. Švrček , 70. P. Zdarsa , 88. M. Matúš , 90. V. Havel . ČK: 85. O. Švrček , 90. P. Zdarsa .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - KYSELÝ Jiří, HRŇA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.