1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tichavjanům zvlhl střelecký prach! Podruhé v řadě neskórovali a těsně prohráli


Branky


0

Fotbalisté Tiché zamířili v rámci 5. kola CANIS 1.B třídy, sk. D na půdu Vlčovic/Mniší. Souboj osmého se sedmým týmem průběžné tabulky zvládli lépe domácí, kteří zásluhou Růžičky zvítězili 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za příjemného počasí a na kvalitně připraveném terénu začali lépe hosté, kteří dobře kombinovali a drželi balon na svých kopačkách. Domácí hráči bránili od poloviny hřiště a trpělivě čekali na chyby svého soupeře. První taková přišla ve 14. minutě a hned znamenala rozhodující moment celého utkání.

Lehkovážnosti Tichavjanů využil Růžička, jenž dostal v pokutovém území čas i prostor k zakončení a prudkou ranou k tyči otevřel skóre prvního derby sezony – 1:0. „Vlčáci“ našli recept na hostující defenzivu po 286 minutách (naposledy proti Tiché skórovali při vítězství 2:1 v roce 2014).

Po vedoucí trefě Svobodova družina ožila, naopak hosté působili nervózně a k výraznějšímu ohrožení Sokolovského branky se za celý poločas nedostali. Ani domácí výběr si však vyložené příležitosti nevytvářel a do šaten se tedy šlo za stavu 1:0.

 

Většina druhého dějství se poté nesla ve znamení převahy Tichavjanů, avšak ti nadále naráželi na bojovnou hru domácích, se kterou si nevěděli rady. Jedinou vyloženou šanci měl na svědomí Ondřej Švrček, jenž ale v samostatném úniku napálil vyběhnuvšího Sokolovského.

Čtvrt hodiny před uplynutím řádné hrací doby už se hostující forvard radoval z vyrovnání. Jenže předčasně, jelikož po závaru v malém vápně doklepával míč z ofsajdového postavení a skóre tak zůstalo neměnné.

Závěrečných deset minut sehrály Vlčovice znamenitě, neboť v permanenci byl výhradně brankář Pikulík, který musel čelit celé řadě rohů a brejkových situací. Bačův tým už se k ohrožení Sokolovského klece nedostal a podruhé v řadě tak prohrál nejtěsnějším poměrem 0:1.

Zdroj text:http://fotbalticha.regionycr.cz/



Sestavy


FC Vlčovice - Mniší
I. Sokolovský [-] - L. Velička [-] , D. Hanzelka [-] (76. L. Harabiš [-] ) , M. Světlík [-] (88. P. Balatka [-] ) , D. Kučera [-] , L. Názalaník [-] , L. Polášek [-] (67. D. Varga [-] ) , J. Jalůvka [-] , M. Růžička [-] , M. Busek [-] , R. Jalůvka [-]

SK Tichá
V. Pikulík [-] - R. Švrček [-] (60. T. Tománek [-] ) , R. Sládeček [-] - D. Fajčák [-] , M. Matúš [-] , P. Zdarsa [-] (35. V. Suchomel [-] ) , D. Šimíček [-] (46. P. Fojtík [-] ) , L. Petřík [-] , V. Havel [-] (53. P. Kaša [-] ) - A. Šimíček [-] , O. Švrček [-] -

Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČUBA Daniel - HRŇA Petr, TISOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.