1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovec loupil v Dětmarovicích


Branky


0

Dětmarovice hráli poprvé v sezóně před vlastními fandy, a nestačily na Bílovec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bílovce se první půle velice vydařila a rozhodla o jeho výhře na půdě favorizovaných Dětmarovic. Po úvodním oťukávání se Bílovec rozjel na plné obrátky. Pěla ještě napálil pouze břevno. Bílovec pak v dalším průběhu neměl slitování s chybami v domácí defenzívě. V 18. minutě postupoval Pavlík z poloviny hřiště až do domácího vápna, kde vybídl ke skórování Ronce, který neměl problém míč umístit do brány - 0:1. Za deset minut se tentýž hráč rozesmutnil domácí fandy podruhé, když parádně zatočil míč z přímého kopu do brány - 0:2. Třetí branku Bílovce jde na konto Matěje Moučky, který využil přihrávku Semana, jenž využil chyby domácí defenzívy - 0:3.

 

 

Bílovec ještě vstřelil sice čtvrtý gól Moučkou, ale ten nebyl uznán pro postavení mimo hru. Dětmarovice na počátku druhé půle dokázaly snížit po standardní situaci Skotnicou, který využil zaváhání bíloveckého Silbera - 1:3. Více už toho ale bílovecká obrana soupeři nepovolila. Navíc byl deset minut před koncem vyloučen dětmarovický Hrtánek. V závěru mohl ještě Bílovec vedení navýšit, ale Kotrla vyloženou šanci neproměnil. 



Ohlasy k zápasu



FC Bílovec
Tomáš Černín (trenér): V žádném případě jsme nechtěli připustit třetí prohru v řadě. Do zápasu jsme šli s jasným cílem uhrát alespoň bod. Díky výborné první půli jsme získali všechny tři. Ve druhém poločase jsme čekali domácí tlak, ale po inkasované brance už jsme soupeře nepouštěli do nějakých vážnějších šancí. Kluci zaslouží pochvalu za nasazení a taktický výkon Zdroj: http://novojicinsky.denik.cz/fotbal_region/bilovecky-uder-novacek-vyloupil-detmarovice-20160906.html



Sestavy


SK Dětmarovice
D. Dočekal [-] - J. Káňa [-] (81. J. Ligocký [-] ) , Z. Holý [-] , R. Pilař [-] - O. Matušík [-] (62. M. Ristovský [-] ) , T. Hrtánek [-] , M. Kovář [-] , M. Maleňák [-] (46. O. Seget [-] ) , M. Kempný [-] - P. Zahatlan [-] (72. P. Beilner [-] ) , Z. Skotnica [-]

FC Bílovec
R. Silber [-] - M. Raszyk [-] (81. T. Malina [-] ) , M. Moučka [-] (87. J. Tomášek [-] ) , O. Pavlík [-] , K. Kotrla [-] , P. Žídek [-] , J. Darda [-] , M. Pěla [-] (70. M. Mikyska [-] ) , M. Ronec [-] (85. R. Hoblík [-] ) , H. Seman [-] , P. Moučka [-] (57. D. Ondruš [-] )

ŽK: 20. Z. Skotnica , 27. T. Hrtánek , 28. Z. Holý , 38. P. Zahatlan , 63. R. Pilař , 69. M. Kempný - 12. J. Darda , 28. M. Pěla , 40. P. Moučka , 53. H. Seman , 71. D. Ondruš . ČK: 81. T. Hrtánek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TROJAN Roman - POTIOREK Aleš, NOVÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.