1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 13:30

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly Weinharda rozhodly o vítězství Větřní


Branky


0

Před utkáním se vítěz tipoval dost těžko. Nová Bystřice je na domácím hřišti silná, to však fotbalisté Větřní nebrali v potaz a domů si odvezli tři body za vítězství 1:2, a to především díky probuzení střelce Weinharda.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Nováček soutěže Nová Bystřice tentokrát na svém domácím pažitu přivítal celek Větřní. V první pětačtyřicetiminutovce se hrála poměrně vyrovnaná partie s několika šancemi na obou stranách, přičemž každý z týmů měl minimálně dvě gólové. Bohužel pro ně zůstaly všechny vinou nepřesného zakončení nebo díky dobrým zákrokům obou brankářů nevyužity.

 

V prvním poločase nakonec čekali diváci, kteří zavítali na novobystřický stadionek, na gól marně. Do šaten se o poločasové přestávce odcházelo za stejného stavu, jakým utkání začalo, tedy 0:0. Oba týmy tedy mohly načerpat potřebné síly a spřádat plány, jak na svého soupeře vyzrát v dějství druhém.

Na druhý gól už domácí odpovědět nedokázali

Ve druhém poločase se na hřišti rychleji rozkoukali hosté a zásluho Weinharda se v 58. minutě ujali po rychlém brejku jednobrankového vedení 0:1. Na tento gól dokázali domácí odpovědět v 67. minutě, když uklidil míč do sítě po odražené střele Brabec, 1:1.

 

Remízový stav však na ukazateli skóre vydržel jen chvíli, jelikož v 69. minutě opět udeřili hosté z Větřní, když si přesný výkop brankáře Pavelce pohotově zpracoval Weinhard a kolem domácího brankáře poslal míč do sítě podruhé, 1:2.

 

Závěr zápasu patřil spíše domácím, kteří vrhli všechny síly do útoku a svého soupeře zatlačili. Výsledkem toho bylo i několik slibných šancí na vyrovnání, které však zůstaly díky nepřesnému zakončení nebo výborným zákrokům brankáře hostí Pavelce nevyužity a po závěrečném hvizdu hlavního arbitra zápasu mohlo Větřní slavit vytoužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB
Zdeněk Steklý (předseda): Hrál se vyrovnaný bojovný zápas, se šancemi na obou stranách. Mohli jsme jít v první půli do vedení, ale dvě dobré šance jsme nevyužili a ve druhé půli inkasovali jako první. Dobře hrající Brabec dokázal v 67. srovnat, ale vzápětí jsme hosty zase pustili do vedení. I přes snahu a největší šanci, při které nestálo už v nastavení u Kapiase fotbalové štěstí se nám nepodařilo srovnat. Mrzí nás to, alespoň bod to chtělo, avšak spíše remízový zápas se přiklonil k hostům. Tři hráče nepustilo do hry zranění, sestava se trochu lepila, tak uvidíme, jak se s tím popereme do dalších zápasů.

SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): Do Bystřice jsme přijeli konečně v kompletním složení, předtím jsme se ve čtyřech kolech nesešli ani jednou, takže jsme jeli do Bystřice uhrát dobrý výsledek a nejlépe vyhrát. Už v týdnu bylo vidět na týmu, že chce uspět a trénovalo se v hojném počtu celý týden. První poločas byl ze začátku takový oťukávací, byly tam nějaké náznaky šancí, na každé byly tak dvě vyložené, které jsme jak my, tak ani domácí nedokázali proměnit. O poločase se šlo do kabin bez gólu. Ve druhé půli jsme se ujali po brejku vedení, ale domácí dokázali vyrovnat po střele z vápna a odraženém balónu. Chvíli poté vykopával náš brankář, který mě našel přesným pasem, já jsem míč rychle zpracoval a kolem brankáře zvýšil na 1:2. Poslední desetiminutovka patřila domácím, kteří celkem logicky otevřeli hru a hráli trochu vabank. Měli nějaké šance na vyrovnání, ale buď byli nepřesní v zakončení, nebo výborně zachytal Pavelka v bráně. Vítězství je pro nás důležité, už jsme ho potřebovali urvat, a to se povedlo. Celkově měl zápas dobrý náboj a jsme rádi za tři body. Celý tým odvedl na hřišti maximum a tak to má vypadat. Na závěr chci říct, že v každém zápase jsou nějaké ty emoce, které k fotbalu a každému sportu patří. Jsou tam nějaké výměny názorů, někdy i tvrdšího charakteru, ale to prostě někdy tak bývá. Nemělo by to však přesáhnout určitý sportovní respekt k soupeři. Tím narážím na domácího brankáře, který už při zápase plivl na hráče a po zápase to zopakoval znovu. Myslím, že tím nedělá ostudu jen sobě, ale také celému týmu a celkově i klubu. Plivat někomu do obličeje je přes čáru, to už nemá s emocemi nic společného. Jinak si myslím, že utkání proběhlo v rámci sportovního duchu a ostatní hráči byli naprosto v pořádku.



Sestavy



SK Větřní
K. Pavelka [-] - P. Vnuk [-] , J. Dušek [-] , P. Bordáč [-] , R. Weinhard [-] (78. M. Přibyl [-] ) , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , J. Sukdolák [-] , L. Konečný [-] , M. Pils [-] , Z. Adamíček [-] (46. V. Decarli [-] )

ŽK: 37. J. Dušek , 58. R. Weinhard .
Hráči zápasu: R. Weinhard .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Čmucha Karel - WEIDENTHALEROVÁ Hana, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.