3:1
(1:0)
77. F. Kment
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 13:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bodlák dvěma brankami pomohl Slavonicím k výhře


Branky


0

V utkání s Ratibořskými Horami doplnil Bodláka ještě jeho kolega Balík a společně tak zaveleli k vítězství 3:1. Nic natom nezměnila ani Kmentova korekce skóre. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Ratibořské Hory
Stanislav Buřič: Toto utkání se mi hodnotí velmi těžko. K zápasu jsme odjeli v dosti silně improvizované sestavě. Utkání začalo náporem domácích, který jsme přestáli a od 15. minuty se hra vyrovnala. My jsme si poté vytvořili několik šancí, ale bohužel bez finálního zakončení. Ve 33. minutě udeřili domácí a vydařenou střelou z velkého vápna se ujali vedení 1:0, což byl i výsledek prvního poločasu. Druhá půle začala opět náporem domácích, v 60. minutě prošel domácí Balík přes tři naše hráče středem hřiště a lehce zvýšil na 2:0. My jsme pak mohli v 67. minutě snížit, domácí hráč ale vykopával míč z prázdné branky. V 73. minutě nebyl odpískán faul na našeho hráče, a po centru před naší branku domácí Bodlák střelou z voleje zvýšil na 3:0. V 75. minutě nám byl po další šanci soupeře dost přísně vyloučen Jan Mazour, který zastavil hráče domácích dostávajícího se do gólové šance. My jsme i v deseti dokázali nakonec výsledek zkorigovat na konečných 3:1. Všem hráčům, kteří utkání odehráli, musím za jejich přístup k utkání poděkovat. Mrzí mě ale přístup některých hráčů, kteří se k tomuto utkání nedostavili. V dalším utkání nastoupíme na domácím hřišti v neděli 2.10. od 16.00 hodin proti mužstvu TJ Březnice. Zveme naše věrné diváky a věříme, že nás přijdou opět podpořit.



Sestavy


TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - F. Lojda [-] , J. Dvořák [-] , M. Trávníček [-] , M. Jahoda [-] - D. Drobilič [-] (66. L. Chalupa [-] ) , M. Balík [-] (82. L. Zrůcký [-] ) , D. Bártů [-] (87. R. Deutschar [-] ) , V. Balík [-] , R. Peschel [-] - M. Bodlák [-] -

SK Ratibořské Hory
J. Průša [-] - S. Mareš [-] , B. Greguš [-] , M. Breda [-] , A. Fišer [-] , J. Růžička [-] , P. Mareš [-] , D. Říha [-] , T. Vocílka [-] , F. Kment [-] , J. Mazour [-]

ŽK: 4. D. Bártů , 38. M. Trávníček , 70. M. Balík - 60. J. Růžička , 62. P. Mareš . ČK: 75. J. Mazour .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ovčáček Josef - ŘEHOŘ Petr, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.