O. Balík 45. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jistebničtí vybojovali tři body v Ratibořských Horách


Branky


45. O. Balík (p.) - 38. M. Muž , 75. R. Trpka
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Ratibořské Hory
Slavomír Mareš: Do utkání jsme vstoupili s touhou získat v této sezóně poprvé na domácím hřišti tři body. První poločas se odehrával bez vyložených šancí na obou stranách, my jsme ale bohužel po ojedinělé akci soupeře ve 38. minutě inkasovali branku na 0:1. Ve 40. minutě nám byl zcela zbytečně vyloučen Vojtěch Říha po kritice rozhodčích. Nám se do přestávky i v deseti podařilo vyrovnat po faulu na Slavomíra Katolického, kdy nařízený pokutový kop proměnil v poslední minutě první půle Ondřej Balík. Druhý poločas jsme i v početním oslabení začali velice aktivně a vytvářeli jsme si i gólové šance, ty jsme ale, tak jako v předchozích utkáních, neproměnili. Po další ojedinělé akci soupeře jsme pak v 75. minutě inkasovali druhou, rozhodující branku. Mrzí mě, že jsme takto již potřetí v řadě ztratili po jednogólové porážce všechny tři body přesto, že jsme si ve všech těchto utkáních vytvořili více šancí než náš soupeř. Za výkon a bojovnost v oslabení musím hráče pochválit, někteří naši hráči by se ale měli zamyslet nad svým chováním během utkání. V našem dalším utkání nastoupíme v sobotu 24.9. od 13.00 hodin na hřišti Sokola Slavonice.




Sestavy


SK Ratibořské Hory
J. Průša [-] - S. Mareš [-] , B. Greguš [-] , T. Pechánek [-] , A. Fišer [-] , S. Katolický [-] (82. D. Feichtinger [-] ) , J. Růžička [-] , J. Vaněček [-] , V. Říha [-] , T. Vocílka [-] , O. Balík [-]

1.FC Jistebnice
V. Kotalík [-] - M. Muž [-] (78. S. Děd [-] ) , M. Šimák [-] , P. Bechyně [-] , T. Maňák [-] , R. Trpka [-] , V. Podzimek [-] , M. Mrzena [-] , M. Maňák [-] , D. Bojko [-] (58. J. Bojko [-] ) , O. Kotalík [-] (85. R. Svoboda [-] )

ŽK: 20. J. Růžička , 40. S. Mareš , 81. T. Pechánek , 88. O. Balík - 45. D. Bojko , 59. P. Bechyně , 63. M. Muž , 70. J. Bojko , 72. M. Maňák . ČK: 40. V. Říha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šplíchal David - ONDŘEJ Adam, PRCHLÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.