Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 16:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Vladimír Vrána (trenér hosté): Celý první poločas se hrálo na jednu branku, my zahazovali šance, do kterých jsme se i přes plno odmávaných ofsajdů byli schopni dostat. Domácí se dostali třikrát k našemu vápnu a jednou po naší chybě trestali. Za zmínku pak stojí zvláštní posuzování zákroků v domácím pokutovém území či neodpískaný červený faul na unikajícího Kaštánka. Přišla druhá půle a dění na hřišti nabralo ještě větší grády. Díky standartkám byli domácí v tlaku, dali gól z ofsajdu, naši hráči dostávali žluté a došlo i na červenou. A tak se to dohrálo, jak bylo v Jistebnici třeba. Fotbal plakal, domácí slaví.



Sestavy


1.FC Jistebnice
M. Mrzena [-] - M. Šimák [-] (90. J. Bojko [-] ) , J. Muž [-] , T. Maňák [-] , R. Trpka [-] , V. Podzimek [-] , M. Mrzena [-] , M. Maňák [-] , O. Kotalík [-] (61. V. Stoszek [-] ) , D. Bojko [-] , M. Muž [-] (52. V. Kotalík [-] )

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
J. Boček [-] - T. Lisko [-] , M. Dušák [-] , J. Mazanec [-] (89. T. Novák [-] ) , P. Heger [-] , J. Čuta [-] , P. Krejník [-] , V. Mikuláštík [-] (81. M. Zákostelecký [-] ) , P. Řehoř [-] , L. Čáp [-] , V. Kaštánek [-] (46. D. Štěcha [-] )

ŽK: 51. M. Mrzena , 84. J. Muž - 34. P. Heger , 36. V. Mikuláštík , 82. P. Řehoř , 84. J. Čuta , 87. M. Zákostelecký , 88. T. Lisko . ČK: 87. M. Zákostelecký .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ťupa Michal - ONDŘEJ Adam, VÁŇA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.