2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice otočily zápas ve Větřní


Branky


0

V zápase s Nemanicemi se sice domácí dostali do vedení, to však udržet nedokázali...

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Větřní šlo do vedení

Po minulých zápasech se zdálo, že Větřní naskočilo na vítěznou vlnu. Tomu nasvědčoval i první poločas utkání, ve kterém hostilo na svém hřišti soupeře z Nemanic. Úvod utkání byl opatrný z obou stran, když se ani jeden z týmů nechtěl dopustit zbytečné chyby, která by poslala jejich protějšek do vedení. První změny ve skóre se diváci dočkali ve 28. minutě, kdy domácí rozradostnil svou trefou Bordáč a poslal tak svůj tým do jednobrankového vedení, 1:0. Hosté se snažili o vyrovnání, ale k tomu jim zbývajících zhruba patnáct minut první pětačtyřicetiminutovky již nestačilo a do šaten si tak odnášeli nepříznivé jednogólové manko.

Nemanice zavelely k obratu

Hned v úvodu druhého dějství mohli domácí odskočit svému soupeři na rozdíl dvou branek, ale kapitán Gutheis k jejich smůle mířil těsně vedle. Následně převzali iniciativu hosté a začali být lepším týmem. Odměnou jim bylo vyrovnání z pokutového kopu, o které se v 55. minutě postaral Sulek, 1:1. Ještě o něco hůře bylo s domácími v 65. minutě, kdy Nemanice dokonaly obrat skóre. Mezi střelce se zapsal Strnad. Domácím jakoby se vkradla na kopačky nervozita a nedokázali navázat na svůj výkon z prvního poločasu. V 74. minutě dokončil dílo zkázy z pohledu Větřní hostující Křiváček, který navýšil vedení hostí již na 1:3. Domácí v samotném závěru stačili pouze korigovat zásluhou Gutheise na konečných 2:3 a mohli jen litovat svého promarněného vedení a ztráty tří bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): Po sériích bez prohry jsme chtěli doma určitě uspět. V prvním poločase hráli kluci velmi dobře a myslím, že jsme zaslouženě vedli 1:0. Do druhého poločasu jsme šli s cílem výsledek udržet. Hned po jeho začátku jsme mohli přidat druhý gól, ale Gutheis bohužel o kousíček bránu minul. Poté začal hrát soupeř, my jsme začali dělat chyby a propadat. Přestali jsme být malinko zodpovědní, soupeř nám dal tři branky a my jsme na konci již jen korigovali Gutheisem na 2:3. Šance byly, jednu měl Gutheis a po něm i Skok, ale bohužel, je to sport a k tomu patří výhry i porážky. Musíme se poučit a plnit si své úkoly celých devadesát minut. Dostat za poločas tři góly je velká škoda. Hodíme to za hlavu, poučíme se z chyb jedem k Pintérům na Haciendu do Plané, kde to lehké nebude, ale pojedeme se tam pokusit uloupit nějaký ten bodík.




Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - J. Skok [-] (81. J. Dvořák [-] ) , V. Decarli [-] (69. M. Přibyl [-] ) , J. Dušek [-] , P. Bordáč [-] , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , J. Sukdolák [-] , L. Konečný [-] , Z. Adamíček [-] (87. M. Votýpka [-] )


ŽK: 47. J. Sukdolák , 54. Z. Ginzel , 61. J. Dušek , 68. V. Decarli , 72. Z. Adamíček , 89. P. Gutheis .
Hráči zápasu: P. Gutheis .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novotný Jiří - MRÁZ Roman, ŘEHOŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.