0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice loupily u Malého jezu


Branky


0

Nemanice zřejmě v letní přípravě neponechaly nic náhodě a na novou sezónu se dobře připravily. Alespoň tomu tedy nasvědčoval jejich první zápas, ke kterému zajížděli na hřiště silné českobudějovické Slavie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v domácí síti...

Obě mužstva vstoupila do zápasu s jinou taktikou. Zatímco domácí se snažili prezentovat svou klasickou kvalitní kombinační hrou, tak hosté z Nemanic vyráželi k nebezpečným rychlým brejkům, které nakonec přinesly své ovoce. Ve 21. minutě se skóre zápasu měnilo poprvé, když si hosté vyměnili míč na pravé straně hřiště, následovala přesná kolmice na Záveského, který učebnicovým lobem poslal míč do sítě za záda bezmocného brankáře Wolfa, 0:1. Podruhé udeřili hosté o pár minut později. Ve 26. minutě se prosadil po rohovém kopu a následném odraženém míči tvrdou střelou pod břevno Nevosad, 0:2. Domácí se však s tímto stavem zápasu nechtěli smířit, o čemž svědčila i góloví šance Slípky, který po přihrávce Wegenkittla z pravé strany nastřelil břevno. Do další dobré příležitosti ke snížení se zanedlouho dostal domácí kapitán Dvořák, ale nebezpečí pro hostující celek včas zažehnal gólman Růna.

Domácí se prosadit nedokázali...

Ve druhém poločase chtěli domácí samozřejmě před svými věrnými fanoušky zabojovat a pokusit se o zdramatizování zápasu, ale vůbec se jim nedařilo v zakončení, do kterého se dostávali jen horko těžko. Nutno podotknout, že hosté hráli z dobře zabezpečené obrany, své vedení zkušeně kontrolovali a i nadále podnikali nebezpečné protiútoky. V 81. minutě nakonec hosté z Nemanic přidali ještě třetí gól, který definitivně rozhodl o osudu utkání. Dubský postupoval sám, kličkou do strany si připravil palebnou pozici a překonal domácího brankáře, 0:3. V samotném závěru se přeci jen mohli domácí dočkat, alespoň čestné branky, ale střelu Vršitého z hranice malého vápna vyrazil pozorný hostující brankář na roh.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Na úvod soutěže jsme dostali velkou facku. První půlku byl soupeř především produktivní, Záveský i Nevosad předvedli dvě parádní trefy. Druhý poločas jsme byli v útoku jaloví a kalich jsme dopili do dna, když nám dali hosté třetí gól z brejku.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - O. Wegenkittl [-] (64. D. Šťastný [-] ) , J. Korbel [-] (54. J. Vranovský [-] ) , M. Bohůnek [-] , T. Dvořák [-] , M. Dychtl [-] , P. Kladenský [-] (27. O. Šanda [-] ) , F. Pauch [-] (61. D. Mareš [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , P. Mizera [-] (73. J. Hejna [-] )


ŽK: 75. T. Dvořák , 77. M. Bohůnek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Votava Pavel - WEIDENTHALEROVÁ Hana, ČMUCHA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.