Tichov překvapivě vyhrál nad Vlachovicemi brankou Strušky


Branky


0

Rezerva Vlachovic hostila fotbalisty z Tichova, kteří se po sestupu ze III. třídy v úvodu v nové soutěži nejdříve trochu rozkoukávali. Úvod Tichovu nevyšel podle představ, ale v posledních zápasech se začalo mužstvo zvedat. Domácí tým v minulém kole otočil zápas v Lipové, ale to bylo až v posledních deseti minutách. V zápase s Tichovem diváci dlouho branku neviděli, o výhře Tichova rozhodla jediná trefa Strušky dvanáct minut před koncem a hosté si tak odvážejí na Klobucko překvapivou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favoritem v utkání byl domácí tým, který v minulém kole vyhrál v Lipové a mohl tak být v psychické pohodě. Tichov ale nemá špatný tým a většina hráčů má zkušenosti z vyšší soutěže. Začátek utkání také patřil domácímu celku, který lépe kombinoval a dostával se častěji před hostující branku. Ale i hráči Tichova postupně a ožili a začali domácím zle zatápět, především z rychlých kontrů. Několikrát Vlachovjany podržel brankář a to samé lze říci o golmanu hostujícího celku. V první půli se diváci branky nedočkali, ale mohli sledovat zajímavý souboj, kterému chybělo jen to koření... Také druhý poločas přinesl podobný obrázek, oba celky se snažily vstřelit úvodní branku, ale obrany pracovaly spolehlivě.  Nakonec jedinou chybu udělala domácí obrana, kdy neuhlídala míč nakoplý za poslední hráče a rychlonohý Struška si zaběhl za obranu a utkání rozhodl. V závěru už hráli domácí fotbalisté vabank, ale z velkého tlaku se jim vyrovnat nepodařilo a tak tři body potují poněkud překvapivě do Tichova.  "První poločas se hrálo převážně na půlce Tichova, ale šance jsme nedotáhli do konce, hosté měli také pár šancí, dokonce i nebezpečnějších. Druhý poločas docházely v horkém počasí síly na obou stranách, takže se hrál vyrovnaný zápas. Potom ale hosté udeřili nakopnutým míčem za domácí obranu a z druhé vlny tam vletěl hostující Josef Struška, který šanci proměnil. Ke konci jsme se snažili vyrovnat, kopali jsme spoustu rohů, ale nedokázali jsme toho využít a z utkání jdeme s prázdnou," hodnotí duel vlachovický fotbalista Jarda Hověžák. V příštím kole má jeho celek volný los, v Tichově se už mohou těšit na lídra tabulky z Bohuslavic nad Vláří.



Ohlasy k zápasu


SK Vlachovice B
Viktor Fusek, hráč: O výhře Tichova rozhodla jediná branka, v závěrečném tlaku se nám už vyrovnat nepodařilo.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: MATUCHA Jiří - FOJTÍK Pavel (N), RUMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.