5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Blatnici se diváci radovali z pěti branek


Branky


31. M. Trnka , 50. M. Doležal , 64. M. Sova , 75. M. Šabatka , 80. M. Sova
0

V zápase dvou týmů z horní poloviny tabulky skončil jednoznačnou výhrou Blatnice v poměru 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli po půl hodině hry do vedení

První půle byla velmi vyrovnaná. Domácí měli několik slibných šancí ale prosadili se až ve 31´minutě, kdy důrazem vybojoval míč Lojka a Sova našel perfektně za obranou Trnku Michala, a ten zblízka propálil mezi nohama brankáře -1:0. Hosté mohli brzy vyrovnat ale Nevrkly parádně vychytal domácí Holík.

Domácí náskok navýšili

Druhá půle byla v režii domácích, kdy začali diktovat tempo hry a hosty k ničemu vážnějšímu nepustli. V 50´minutě se hlavou trefil domácí kapitán Milan Doležal a zvýšil na 2:0. Třetí branku přidal Milan Sova, když si pohrál s brankářem -.3:0. Domácí byli jasně lepší a důraznější a šli si pro 3 body a na další branku na 4:0 dlouho nečekali. Po dlouhém autu, který za sebe prodloužil domácí Lojka se pohotově trefil Šabatka Marek a o 5´minut později definitivně skóre po druhé brance v utkání uzavřel přesnou střelou k tyči Milan Sova. Domácí Blatnice si po skvělém výkonu zaslouženě připsala 3 body.



Ohlasy k zápasu


SK Blatnice
Trnka Jiří, starší,trenér: První půle byla vyrovnaná. Samozřejmě nám pomohla branka na 1:0 ale o pár minut později nás podržel Holík v naší brance. V druhé půli jsme byli jasně lepší a čtyřmi brankami jsme jasně utkání vyhráli.

1. FC JEMNICKO B
Kincl Martin. trenér: Po vysoké výhře z minulého kola to bylo pro nás velké zklamání. První půle byla ještě vcelku vyrovnaná. Ve druhé půli jsme chtěli rychle vyrovnat, ale naopak sami jsme brzo inkasovali. Rozpadla se nám obrana jak domeček z karet. Velké zklamání z výsledku i z předvedené hry. Domácí nám předvedli lekci z produktivity. Jediné pozitivum je, že jsme dohrávali s pěti dorostenci.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Svoboda [-] - D. Lojka [-] , M. Trnka [-] , M. Šabatka [-] (80. M. Karásek [-] ) - J. Šimek [-] (70. D. Pokorný [-] ) - M. Foltýn [-] (76. T. Cech [-] ) , M. Doležal [-] (63. L. Šplíchal [-] ) , L. Tomšíček [-] , M. Sova [-] , J. Trnka [-]

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - M. Axman [-] (69. J. Svoboda [-] ) , J. Anděl [-] (86. P. Růžička [-] ) , K. Tesař [-] , P. Nevrkla [-] (76. Z. Nikrmajer [-] ) , M. Hošek [-] (62. M. Mrkva [-] ) , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] (81. J. Kalášek [-] ) , J. Křivánek [-] , O. Tesař [-] , D. Smetana [-]

ŽK: 45. D. Lojka , 85. M. Svoboda - 38. M. Hošek , 59. O. Tesař .
Hráči zápasu: M. Sova .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠTOLPA Ondřej - HOLÍK David, RENÁT Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.