2:2
(0:1)
38. M. Hošek
85. M. Hošek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B z penalty vyrovnalo


Branky


57. T. Matoušek , 65. J. Jeleček - 38. M. Hošek , 85. M. Hošek (p.)
0

Domácí Výčapy otočily ve druhém poločase vývoj utkání, ale o výhru je připravila nařízená penalta pět minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jemnicko B vyhrálo první poločas

Výčapy čekaly na první domácí výhru, ale na jejich hřiště nepřijel vůbec lehký soupeř. Tým Jemnicka po úvodních jasných dvou výhrách a jednomu odloženému zápasu podlehl doma trochu nečekaně Chlístovu, a tak si chtěl spravit chuť právě ve Výčapech. Navíc v týdnu právě odložený zápas Jemnicko v Rokytnici prohrálo. Utkání bylo od samého začátku vyrovnané s několika šancemi na obou stranách. Domácím však k jejich zakončení chyběl větší klid a přesnost, což je domácích nejvetší Achylova pata. A proto hosté potrestali domácí tým vedoucí brankou. Ve 38. minutě zahrálo Jemnicko nakrátko standartku, na kterou si naběhl Martin Hošek a obloučkem na zadní tyč přehodil domácího golmana Lukáše Krátkého -0:1.

Domácí málem sahali po výhře

Ve druhém poločase přeci jen začaly padat branky i do hostující sítě. Nejprve vyrovnal na 1:1 v 57. minutě z rohu netradičně hlavou Tomáš Matoušek a v 65. minutě rozjásal sedmdesát přítomných diváků Jakub Jeleček, který dorazil míč do sítě po rozehrané standartce-2:1. Domácí pak ještě mohli zvýšit své vedení, ale místo toho sami v 85. minutě inkasovali, když hosté zahrávali pokutový kop za stažení protihráče domácím golmanem. Ten proměnil s přehledem Martin Hošek a utkání tak skončilo nerozhodně 2:2.



Ohlasy k zápasu


Sokol Výčapy
Bartes Jaroslav, trenér: Herně jsme na tom o proti minulému zápasu byli lépe, bohužel náš stálý problém je neproměňování šancí. Nedáme a pak okamžitě inkasujeme. Na každý gól se nadřeme. Dnes je bod pro nás ztrátou.




Sestavy


Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - M. Semerád [-] (57. D. Matoušek [-] ) , O. Pánek [-] , L. Jeleček [-] , M. Semerád [-] (65. R. Macek [-] ) , T. Kuchera [-] (44. N. Kuchera [-] ) , R. Kafka [-] , J. Jeleček [-] (74. J. Šimeček [-] ) , T. Matoušek [-] , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Kopr [-] , M. Axman [-] , P. Nevrkla [-] (28. J. Kalášek [-] ) , M. Hošek [-] , Z. Nikrmajer [-] (87. R. Komenda [-] ) , M. Sevelda [-] (77. D. Ondrák [-] ) , L. Niederhofer [-] , P. Růžička [-] (55. M. Polák [-] ) , O. Tesař [-] , D. Smetana [-]

ŽK: 36. M. Semerád , 43. J. Jeleček , 74. N. Kuchera - 24. P. Růžička .
Hráči zápasu: R. Kafka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MACEK Ivo - VRZAL Vlastimil, KUDLÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.