1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:00

5.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šumperk obral valachy


Branky


0

Souboj třináctého Šumperku a desátých Velkých Karlovic sliboval souboj o lepší postavení v tabulce. Nakonec se radovali hosté ze Šumperku a posunuli se v tabulce před svého soupeře. Bylo to utkání bojovné, vyrovnané a tři body doslova urvali hosté a to hráli více než poločas v deseti lidech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté museli do deseti

Začátek zápasu na úzkém hřišti v Karlovicích byl spíše o osobních soubojích a nakopávaných balónech. Hosté se brzy rozkoukali a začali být nebezpeční. V rorzmezí deseti minut si vypracovali dvě velmi slibné příležitosti, ale buď svou akci nedotáhli do zdárného konce anebo vše zachránil domácí gólman.

 

Ale pak přišla 34. minuta kdy Rozsíval nakopl míč za obranu na Soukupa, ten míč krásně prodloužil na Muzikanta, který naservíroval míč pod sebe na nabíhajícího Strnada a ten prostřelil vše co mu stálo v cestě. 0:1.

 

S tímto výsledkem se domácí v žádném případě nechtěli smířit domácí fotbalisté. Začali vyvíjet větší tlak na obranu soupeře a výsledkem byla červená karta pro hostující tým.

 

Domácí Škrobák utekl všem a jediný kdo ho mohl zastavit byl hostující obránce Zdeněk Horák a podařilo se. Škrobák sice neutekl, ale Horák musel do sprch už před poločasem. A domácí svou přesilovku záhy využili.

 

To agilní Škrobák krásně vysunul Pavelku a ten nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci. 1:1. A mohlo se jít do kabin.

A zase Horák

Šumperk má Horáků dost. Když musel v prvním poločase do sprch Zdeněk Horák, tak v padesátéčtvrté minutě vyslali na hřiště zkušeného Lukáše Horáka. Ten byl na hřišti sotva dvě minuty a mohl oslavovat.

 

Naběhl si na pěkný pas Rozsívala a dostal hosty opět do vedení. 1:2.

 

Ale udržet tento výsledek? To bylo pro hostující celek doslova valašské peklo. Domácí, ale nebyli schopni dát gól ani z pokutového kopu, který Škrobák dal do tyče. Pak se zaskvěl i brankář hostů Martin Blaha. Ale domácím hráčům nebylo dáno dostat míč za jeho záda. A další nastřelená tyč. Hosté to už s vypětím všech sil ustáli a vezou z Karlovic veledůležité a dá se říci i šťastné body. 



Ohlasy k zápasu



FK Šumperk
Bohdan Hecl , trenér: Před zápasem jsme stejně jako domácí řešili několik problémů. K dlouhodobě zraněnému Kreizlovi a Podhornému se při rozcvičce zranil kapitán Nimrichtr. Navíc chyběl kvůli pracovním povinnostem stoper Jindra. Ale po debaklu v Jeseníku se kluci již probudili a ví, že jen maximální přístup v tréninku a hlavně v zápase jim přinese kýžené ovoce v podobě bodů. V Karlovicích jsme po úvodní čtvrthodině, kdy nás domácí zatlačili především díky velkému počtu standartních situací, převzali iniciativu a byli lepší na míči. Postupně jsme si vytvořili 3 velmi dobré brankové příležitosti. Bohužel jsme využili jen poslední z nich a místo pojistky jsme šli po špatně pozičně zvládnuté situaci do oslabení. Jen pár minut na to jsme navíc inkasovali do šatny vyrovnávající branku. V druhém poločasu se kluci ale neskutečně semkli a bojovali do poslední minuty. Šli jsme do vedení po krásné individuální akci Horáka L.. Nutno říci, že při nás ale stála tentokrát štěstěna, když domácí trefili z pokutového kopu tyčku a později další tyč nastřelili z jiné akce. Po špatném začátku máme 6 bodů v tabulce a před sebou 2 domácí zápasy. Máme velmi mladý tým a získané sebevědomí je pro nás důležité. Soutěž pro nás určitě nebude jednoduchá, musíme se rvát v každém zápase jako v Karlovicích.



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
M. Sváček [-] - P. Škrobák [-] , T. Chuchma [-] , R. Zeť [-] , J. Langer [-] , M. Podešva [-] (75. T. Ondřejka [-] ) , J. Pavelka [-] , J. Mikula [-] , A. Jurajda [-] (82. A. Mynarčík [-] ) , P. Píšek [-] , J. Píšek [-]

FK Šumperk
M. Blaha [-] - E. Kotzmann [-] , R. Jurásek [-] , Z. Horák [-] - F. Rozsíval [-] (75. P. Dostál [-] ) , M. Muzikant [-] - - L. Demeter [-] (86. P. Morong [-] ) , M. Rýznar [-] (54. L. Horák [-] ) , D. Španihel [-] , P. Soukup [-] , P. Strnad [-]

ŽK: 25. P. Píšek , 91. J. Píšek - 66. P. Soukup , 67. L. Horák , 75. F. Rozsíval , 85. P. Strnad . ČK: 40. Z. Horák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KULIČKA Radek - ZAORAL Vít, GLOSER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.