2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

21.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích, ale nerozhodný stav

V desáté minutě nejprve Dostál z malého vápna nedokázal přehodit brankáře, následně se ke střele dostal Foltýn, který trefil z dobré pozice pouze bránícího hráče. Ve 13.minutě už se domácí dostali do vedení. Lukáš z pravé strany poslal míč do vápna, který dokázala hostující obrana odkopnout pouze na hranici penalty, kde stál osamocený Málek a prostřelil brankáře. Ve 24.minutě Foltýn jen o milimetry minul branku hostí. Ve 33.minutě poprvé zahrozili hosté. Johnson našel centrem Dočekala, který hlavičkoval těsně vedle. Tři minuty před přestávkou Třebíč srovnal. Hosté využili výškovou převahu, když si na míč naskočil John Mackdonald Igbinoba a hlavou poslal míč přesně k tyči.

Zasloužené vedení

V 64. minutě se Hlučín dostává podruhé v utkání do vedení. Po přihrávce Málka se nejlépe ve vápně zorientoval Štefek a uklidil míč do brány. O minutu později mohlo být téměř hotovo. Málek se řítil sám na brankáře, ale neuspěl. Hlučín si pak vytvářel takové pološance, ale gól už nepadl.



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Milan Valachovič - Trenér FC Hlučín: Šli jsme brzo do vedení, pak jsme mohli náskok i navýšit, když měl šanci Foltýn. Měli jsme tam nedotažené šance ze stran, centry nenacházely adresáta. Byli jsme určitě nebezpečnější i v šestnáctce. Pak nás soupeř potrestal ze standardky, ale my jsme z podobné situace šli ve druhém poločase znovu do vedení. Znovu jsme mohli odskočit na rozdíl dvou gólů, ale neúspěšně. Hra ale byla v naší režii.




Sestavy


FC Hlučín
M. Virec [-] - V. Heinik [-] , P. Galvas [-] , R. Štefek [-] - M. Lukáš [-] , K. Hudeczek [-] , T. Dostál [-] , M. Foltyn [-] (90. P. Malík [-] ) - M. Krejčí [-] (46. J. Mac [-] ) , J. Málek [-] (86. J. Massaniec [-] ) , P. Žižka [-]

HFK Třebíč
J. Staněk [-] - L. Karásek [-] , D. Komínek [-] , P. Johnson [-] (70. R. Novotný [-] ) , D. Heřmánek [-] , V. Peručica [-] (61. P. Bogner [-] ) , M. Dočekal [-] , M. Igbinoba [-] , A. Abayomi [-] , R. Houser [-] (84. D. Kovář [-] ) , C. Bagnon [-]

ŽK: 63. D. Komínek , 83. P. Bogner .
Počet diváků: 161. Rozhodčí: Slabý Jiří - BĚHAL Radek, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.