1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 10:15

13.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrkovice vezou překvapivou výhru z Tichova


Branky


0

Na hřišti v Tichově se v nedělním dopoledni představili fotbalisté z Dobrkovic. Mírným favoritem v tomto utkání byl domácí celek, který ale tuto roli nezvládl a z utkání odešel poražen. První poločas byl hodně opatrný s minimem šancí na obou stranách. O všem podstatném se rozhodlo až v závěru utkání, hosté šli do vedení, domácí Tichov dokázal rychle vyrovnat, ale poslední slovo měl hostující Svozil, který dokázal střelou z těžkého úhlu utkání rozhodnout. Dobrkovice si vezou z Tichova tři body, domácím borcům se závěr podzimu ne úplně vydařil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"Do zápasu vstoupily oba celky velmi soustředěně, důkazem bylo to, že si ani jedno z mužstev nedokázalo vypracovat gólovou šanci. První větší šance přišla v pětadvacáté minutě, když Minařík našel nehlídaného Lukáše Lysoňka, kterému stačilo pouze trefit branku. To se mu ale nepodařilo a do šatny se šlo za nerozhodného stavu 0:0. Začátek druhé půle dost připomínal poločas první. Oba celky hrály poctivě v obraně a diváci mohli vidět minimum šancí. V 64. minutě si ale zcela nerozuměla domácí obrana s brankářem Manišem, čehož využil Tomáš Minařík, který zakončoval do odkryté klece. Dobrkovicím ale dlouho vedení nevydrželo. O tři minuty později se totiž ve zmatku v pokutovém území Dobrkovic nejrychleji zorientoval Tomáš Naňák, jenž překonal bezmocného brankáře hostí. Dobrkovice se ale nevzdaly a proměnily svou aktivitu ve vítězný gól. V 75. minutě zahrával volný přímý kop Tomáš Minařík, domácí brankář míč pouze odrazil k Vlastimilu Svozilovi, který vstřelil gól z velkého úhlu a získal tak pro svůj tým veledůležité tři body", hodnotí duel v Tichově dobrkovický hráč Jan Kobylík.

 

 

"První poločas se odehrál většinou mezi šestnáctkami s minimem šancí na obou stranách. Zápas byl hodně vyrovnaný, kombinace vázla a ve hře se našla spousta nepřesností. Duel tak měl podprůměrnou úroven i diky chybějícím našim tahounům, hlavně potrestaného kanonýra Josefa Strušky. V druhé půlce soupeř vstřelil branku po hrubé chybě našeho obránce, kdy útočník hostí  vystihl odkop a řítil se sám na brankáře a svoji šanci proměnil. My zanedlouho srovnali po rohovém kopu. Začalo se to přelévat z jedné strany na druhou a každý tým chtěl zápas rozhodnout ve svůj prospěch. Soupeř měl více fotbalového štěstí a vstřelil gól, kdy domácí gólman vyrazil přímý kop rovnou na kopačky hostujícího hráče a ten jej překonal podruhé. Tichov se pak už nezmohl na srovnaní. Zápas nám vůbec nevyšel. Měli jsme doma v posledním zápase vyhrát. Soupeř byl určitě k poražení a my jim výhru po našich školáckých chybách darovali. Ještě že je podzim za námi. Závěr totiž nebyl z naší strany vůbec důstojný", nebere si servítky hráč Tichova Josef Maniš.



Ohlasy k zápasu


Tichov
Josef Maniš, brankář: Výhru jsme soupeři doslova darovali po našich chybách, chyběli nám dnes naši tahouni a na hřišti to bylo znát. Závěr podzimu nám nevyšel podle představ...

Dobrkovice
Jan Kobylík: Získali jsme důležité tři body, o všem rozhodla branka Svozila, který se střelou z velkého úhlu dokázal prosadit. V závěru už jsme cennou výhru uhájili.



Sestavy


Tichov
J. Maniš [-] - M. Hrdlička [-] , M. Ruman [-] , M. Sochora [-] , T. Naňák [-] , O. Stružka [-] , A. Plšek [-] (40. F. Maniš [-] ) , M. Bařinka [-] (57. D. Ščuglík [-] ) , M. Maniš [-] , L. Hruška [-] , P. Juřička [-]

Dobrkovice
T. Veselý [-] - L. Lysoněk [-] , T. Minařík [-] - R. Ochodnický [-] , D. Kašný [-] , R. Fuglík [-] , D. Kašný [-] , J. Kobylík [-] , V. Svozil [-] , T. Hubáček [-] , O. Drábek [-]

ŽK: 63. L. Lysoněk .
Hráči zápasu: T. Naňák - V. Svozil , T. Minařík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HOUŽVIČKA Čestmír - RUMAN Pavel (N), RUMAN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.