Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 14:00

4.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabená Petrůvka v Mirošově na body nedosáhla


Branky


0

Na mirošovský pažit zavítala v nedělním odpoledni Petrůvka, která v minulém kole inkasovala v Bohuslavicích pět branek. Na Klobucko navíc přijela citelně oslabena bez bratří Kovaříků. Domácí tým vyhrál v minulém kole venku a tak byl v psychické výhodě, i když hráči měli možná v hlavách minulý domácí propadák s Bohuslavjany. Do sestavy Mirošova se vrátil kapitán Pavel Rajznauer a na hřišti to bylo znát. Domácí vedli po patnácti minutách už o dvě branky, za hosty snížil po půlhodině hry Pavel Korvas. Hosté ve druhé půli vyrovnat nedokázali a v poslední minutě naopak inkasovali třetí branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli po patnácti minutách už o dvě branky, za hosty snížil po půlhodině hry Korvas

Po náročném létě se nám do sestavy vrátilo několik hráčů a v úvodu utkání byl jejich pohyb v úmorném vedru znát. Vedli jsme velmi brzy o dva góly, kdy oba vstřelil Ondřej Němeček, zvlášť jeho průnik před druhou brankou  a následná nechytatelná křižná střela byly ukázkové. Hosté nesložili zbraně a také oni měli možnost zahrávat pokutový kop a tedy do poločasu jsme šli za stavu dva jedna. Soupeř se snažil o vyrovnání, ale naše dobře organizovaná obrana jim mnoho nepovolila. Zde musím vyzdvihnout výkon našeho stopera, kapitána Marka Obadala, který neustále svým výborným výkonem ukazuje, že je stále pan fotbalista. Na konci utkání již hosté otevřeli hru a výsledkem byla víceméně přesná přihrávka náhradního brankáře Ďulíka a gólová tečka to sítě soupeře. Myslím, že jsme měli více šancí a zaslouženě zvítězili, domnívám se, že na tuto třídu máme v současné době nadstandartní brankářské duo, které v těchto vyrovnaných utkáních sehrávají významnou roli, hodnotí utkání mirošovský kanonýr Pavel Rajznauer.

Hostům se vyrovnat nepodařilo, domácí stvrdili výhru v poslední minutě

Do kabin zak odcházeli spokojenější domácí fotbalisté, kteří šli velmi rychle do dvoubrankového vedení, hosté ale nesložili zbraně a dokázali Pavlem Korvasem zápas ještě patřičně zdramatizovat. Druhý poločas přinesl stejný obrázek, hosté se snažili o vyrovnání, ale obranu domácích skvěle dirigoval nestárnoucí Marek Obadal a co už prošlo, pochytal brankář domácích. Hostům v utkání citelně chyběli Luboš a Petr Kovaříkovi, na které Petrovjané hrají své standartky a oba jsou hlavičkáři k pohledání. V závěru hosté už hráli vabank, otevřeli hru a v poslední minutě inkasovali třetí branku od Pavla Rajznauera. "Díky sérii těžkých zranění se nám rozpadla kostra mužstva, takže nás teď čeká složité období, které věřím, že zvládneme. Zápas v Mirošově nám ukázal, že pokud budou kluci bojovat, vzájemně se respektovat povzbuzovat a vyvarujeme se individuálních chyb, tak to půjde. Osobně jsem našim za to, jak do zápasu dali všechno, přál alespoň remízu. Bohužel nevyšlo to", tak viděl utkání funkcionář Petrůvky Franta Gottfried. Jeho celek v okleštěné sestavě bojoval, ale na dobře připravený Mirošov to nentokrát nestačilo a body zůstávají v Mirošově.



Ohlasy k zápasu


FC Mirošov
Pavel Rajznauer, hráč: Konečně se nám podařilo složit dobrou sestavu, vzadu obranu skvěle dirigoval Marek Obadal a snad jsme se vrátili na vítěznou vlnu.

TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: Máme hodně zraněných hráčů, ale i tak jsme v Mirošově podali obětavý výkon a domácí mužstvo jsme hodně potrápili. Zabodovat zkusíme v dalším zápase.



Sestavy


FC Mirošov
F. Šenkeřík [-] - F. Machů [-] (46. J. Řepka [-] ) , D. Ház [-] , P. Rajznauer [-] , P. Holba [-] (86. D. Ďulík [-] ) , D. Holba [-] , A. Juráň [-] , O. Němeček [-] , M. Obadal [-] , L. Strouhal [-] , D. Maniš [-]

TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - O. Stach [-] , K. Kořínek [-] , D. Novosad [-] , D. Gergela [-] (72. D. Remeš [-] ) , J. Pešek [-] , P. Korvas [-] , M. Miklas [-] (46. F. Hasík [-] ) , J. Juřica [-] , M. Máca [-] (80. M. Remeš [-] ) , L. Hubáček [-]

ŽK: 89. D. Ďulík - 60. D. Gergela , 80. K. Kořínek .
Hráči zápasu: O. Němeček , M. Obadal - P. Korvas .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PTÁČEK František - LYSÁK Pavel (N), KRAJÍČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.