0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd zaskočil Blatnici třemi brankami


Branky


17. M. Čermák , 36. R. Durda (p.) , 82. M. Řezáč
0

Horní Újezd si nemohl přát lepší vstup do soutěže po návratu do Okresního přeboru po více jak dvaceti letech. Výhra ze hřiště Blatnic 3:0 je dobrým odrazem k dobré sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Újezd poslal do vedení Michal Čermák

Hornímu Újezdu předloňský vysněný postup unikl těsně v souboji z Jemnickem B. A co se mu nepovedlo předloni, tak se povedlo v minulé sezóně. Hlavně díky dobré jarní části, kdy se jim víceméně vyhýbala zranění si s předstihem dvou kol vybojoval účast v Okresním přeboru, který byl hlavním cílem tohoto ambiciózního klubu s několika hráči , kteří mají zkušenosti z vyšších soutěží. Domácí začali utkání proti nováčku soutěže aktivněji, ale střelecky se prosadili hosté, kdy se v z dorážky po střele v 17´minutě trefil Michal Čermák 0:1. Domácí se snažili kombinovat, ale Sova v několika tutových šancích brankáře Újezdu Pavla Hradeckého neprostřelil. Hosté hrozili z brejků a při jednom nešikovně fauloval ve velkém vápně domácí Lojka Radka Durdu, který se z nařízené penalty nemýlil 0:2. Hosté tak odcházeli při své premiéře do šaten za velmi příjemného dvougólového vedení.

Martin Řezáč pojistil tři body

Druhá půle se vesměs hrála na straně hostů ale domácí se nedokázali prosadit a těsně míjeli branku. V 82´minutě opět úřadovali hosté a po krásné kombinaci si pojistili definitivně první 3 body hned v úvodním kole na hřišti soupeře trefou Martina Řezáče 0:3. 120  přítomných diváků tak odešlo domů velice zklamaných.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: V prvním poločase jsme přežili pár šancí domácích a samy jsme dvakrát skórovali. Ve druhém poločase jsme dobře bránili v bloku a ke koncipřidali pojistku v podobě třetí branky. V utkání nás podržel brankář Hradecký.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , T. Šabatka [-] (46. T. Cech [-] ) , M. Šabatka [-] (56. J. Šimek [-] ) , M. Sova [-] , D. Lojka [-] , M. Karásek [-] , L. Tomšíček [-] , M. Doležal [-] , M. Foltýn [-] (68. D. Pokorný [-] )

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - R. Durda [-] , J. Kučera [-] , L. Sláma [-] , M. Čermák [-] , M. Zvěřina [-] (84. J. Krčál [-] ) , M. Řezáč [-] (87. R. Čudrnák [-] ) , K. Kresa [-] (68. P. Míča [-] ) , M. Veselý [-] , M. Ošmera [-] , M. Václavek [-]

ŽK: 90. M. Veselý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Nováček Ivo - SYROVÝ Ondřej, KARÁSEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.