Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněžice doma porazili Křoví


Branky


0

Fotbalisté Křoví se i nadále nacházejí v krizi a už posedmé v řadě prohráli. Hráči Kněžic naopak podruhé za sebou uspěli v domácím prostředí a dotahují se na střed tabulky, která je nesmírně vyrovnaná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fanoušci si první půli užili

Kněžičtí chtěli navázat na výhru v minulém kole a v důležitém souboji dvou celků ze spodních pater tabulky přivítali hráče Křoví. Domácí začali velmi aktivně a hned v 5. minutě se střelou z velkého vápna prosadil Jan Pejchal - 1:0. Domácí i nadále pokračovali v tlaku a celý první poločas byl nakonec v jejich režii. Do dvoubrankového vedení poslal domácí Dušan Vlček, jehož centr si hosté srazili do vlastní branky - 2:0. V 31. minutě to bylo již o tři branky. Po rohovém kopu zamířil přesně hlavou František Krupica. Stejný hráč se prosadil i v 39. minutě, kdy postupoval sám na brankáře po nádherné přihrávce kapitána Sobotky a nemýlil se - 4:0.

Hosté již pouze korigovali konečné skóre

Druhý poločas se nesl již v nádechu rozhodnutého zápasu a tempo hry postupně uvadalo. Jedinou branku v druhé půli vstřelili fotbalisté Křoví, když se v 69. minutě prosadil po rohovém kopu hostující kapitán Martin Šustáček - 1:4. Na víc se již hosté do konce zápasu nezmohli a domácí tedy pohodlně dokráčeli k důležitým třem bodům.

V následujícím 11. kole zavítají hráči Kněžic do Velké Bíteše, kde je určitě nečeká nic lehkého. Hráči Křoví se pokusí přerušit sérii proher v domácím utkání s Radešínskou Svratkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kněžice
Roman Vyskočil: S první půlkou jsem byl spokojený, ta druhá se už jen dohrávala.




Sestavy


TJ Sokol Kněžice
L. Kourek [-] - K. Indra [-] , L. Zelenka [-] , O. Jurka [-] - D. Sobotka [-] , F. Salák [-] , J. Uher [-] , D. Salák [-] , D. Vlček [-] (82. P. Piša [-] ) - J. Pejchal [-] (70. D. Krajcr [-] ) , F. Krupica [-] (86. V. Diviš [-] )

TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - M. Šustáček [-] (73. L. Mencler [-] ) , J. Chlup [-] , L. Tichý [-] , E. Pollák [-] , R. Datinský [-] , L. Němec [-] , M. Němec [-] , M. Kalina [-] , A. Ghartey [-] , R. Roštinský [-]

ŽK: 22. D. Sobotka , 43. F. Salák - 30. E. Pollák , 65. L. Němec , 76. M. Němec , 80. R. Roštinský .
Hráči zápasu: F. Krupica - M. Šustáček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUČERÍK Milan - NOVOTNÝ František, NÁPRAVNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.