V Rapoticích diváci branku neviděli


Branky


0

Necelá stovka diváků v Rapoticích čekala na vstřelený gól marně. V nepříliš kvalitním zápase se oba soupeři rozešli se zaslouženou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle ...

Favorizovaným domácím se během první půle nepodařilo dostat do hry a více aktivnější byli hostující Hartvíkovice, které úspěšně kombinovaly a vypracovaly si několik nadějných příležitostí. Domácí spoléhali pouze na nakopávané míče na své útočníky. Ti většinou akce řešili individuálně a žádnou výraznější šanci na změnu skóre si nevypracovali. Výsledkem prvního poločasu tedy byla bezbranková remíza.

... i druhá

Domácí hráči se v druhé půli zlepšili a začali mezi sebou kombinovat. Výsledkem této zlepšné hry bylo několik šancí na úvodní branku utkání, ale především Michalu Sobotkovi se v koncovce nedařilo. Ostatní příležitosti skončili na pozorné obraně hostů nebo brankáři Chalupovi. Hosté se během druhé půle soustředili spíše na obranu a branku domácích ohrožovali pouze sporadicky. Diváci tedy nakonec i druhou půli čekali na gól zbytečně a tak se oba týmy rozešly se zaslouženou bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu



TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba - trenér: Před zápasem bychom bod brali, ale nakonec jsme malinko zklamaní, protože jsme měli více ze hry i více šancí. Pochválit musím celý mančaft, který to i přes velkou marodku zvládl a kluci zápas odjezdili. Na druhou stranu Rapotice hrozily z brejků a remíza je nakonec spravedlivá.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: BESEDA Petr - KOPŘIVA Miroslav, FŇUKAL Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.