D. Horký 11.
M. Moczár 90. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice doma porazili Štěpánov


Branky


11. D. Horký , 90. M. Moczár (p.)
0

Hartvíkovice si připsali první výhru v domácím prostředí po návratu do krajských soutěží a bodově se dotáhli na Nedvědici, za kterou zaostávají pouze díky horšímu skóre. Štěpánov nedokázal navázat na dobrou formu z úvodních zápasů podruhé za sebou odjíždějí z venku s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominik Horký poslal domácí do vedení

Hartvíkovice po dvou těžkých utkáních proti lídrům tabulky přivítali na svém hřišti Štěpánov nad Svratkou. Utkání začali domácí lépe a pomalu se dostávali do šancí. Hadrabovu střelu zpoza vápna vytěsnil brankář na roh, následně jej zastavil těsný ofsajd. V 11. minutě domácí vstřelili úvodní branku utkání když po kombinaci Kopuletý Martin - Sýkora J. - Hadraba - Horký dorazil posledně jmenovaný míč do odkryté branky. Hartvíkovice teprvé podruhé v sezóně vedli. Poté se opticky hra vyrovnala a do šancí se začali dostávat i hosté, Chalupu však neohrozili, když se nedokázali trefit mezi 3 tyče. V prvním poločase měl ještě 2 obrovské šance Martin Kopuletý, když šel sám na brankáře, ale ani jednou neproměnil a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Marek Moczár v závěru proměnil pokutový ko

Na začátku druhého poločasu měl Martin Kopuletý opět další příležitost, ale ani tentokrát brankáře nepřekonal. Hosté svým důrazem dělali domácím problémy, ale do nebezpečných šancí se nedostávali. V závěru utkání podnikl útočný výpad Rous, který přesným pasem našel zcela osamoceného Milana Sýkory, který udělal kličku brankáři a ten jej ve vápně fauloval. Z následné penalty se prosadil Moczár a pojistil domácím vedení. Do konce utkání se již nic závažného nestalo a domácí tak mohli slavit druhé vítězství v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba - trenér: Konečně jsme doma vyhráli. Ve druhé půli jsme více bránili, ale musím kluky pochválit, jak to odjezdili. Vyzdvihnul bych výkon Romana Hadraby, který zápas odehrál ve sprintu a hodně pomáhal obraně. Pochvala však dnes rozhodně patří celému týmu,

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Dominik Fiala: Zápas se nám nepovedl podle našich představ, chtěli jsme zvítězit, ale to se nám bohužel nepovedlo. Mohli jsme prohrát daleko víc, ale podržel nás dobře chytající Vojta Dudák. Musíme se po prohře oklepat a porazit doma Moravec.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Malý [-] (46. M. Moczár [-] ) , M. Záviška [-] , M. Sýkora [-] , M. Kafka [-] - J. Sýkora [-] , D. Kopuletý [-] , M. Kopuletý [-] (83. V. Rous [-] ) , D. Horký [-] - M. Kopuletý [-] (69. P. Vlk [-] ) , R. Hadraba [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
V. Dudák [-] - O. Hrubeš [-] , J. Buček [-] , M. Novák [-] , V. Sedláček [-] - D. Fiala [-] (69. O. Denysiuk [-] ) , V. Kutnyk [-] , T. Samek [-] (57. J. Šikula [-] ) , V. Kovalchuk [-] - J. Ludvík [-] , J. Veselský [-] -

ŽK: 43. R. Hadraba , 51. J. Sýkora , 68. D. Horký , 83. M. Kopuletý - 55. J. Veselský , 75. O. Hrubeš , 83. J. Ludvík .
Hráči zápasu: R. Hadraba - V. Dudák .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - POJEZNÝ Jan, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.