Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2016 16:30

15.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalová, divizní paráda.


Branky


0

Hosté se po ročním působení v divizní skupině „D“ vrátili do té severní. V letošním ročníku patří mezi TOP kluby a po šesti odehraných kolech jim patří 4. příčka tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Býma rozjel nádherný zápas

Od úvodních minut roztočili hosté kolotoč útočné kopané. V 6. minutě Koller v dobré pozici branku přestřelil. V 9. minutě nechal Kovář vyniknout, po své prudké střele, domácího gólmana Kolenka. Třináctá minuta byla šťastná pro hosty. Býma prošel po levé straně a jeho dělovka v super šanci zasvištěla těsně kolem levé tyče.

 

 

V 15. minutě se však Býma radoval z úvodního gólu. Hartmann rozehrál rohový kop a proti jeho hlavičce byl brankář Švec bezmocný. 1:0.

 

 

 

Po gólu hosté ještě přidali na tempu. Ve 30. minutě znovu čaroval brankář Kolenko po nádherné hlavičce Baly. Příležitost hostů na vyrovnání přišla ve 33. minutě, ale Koller z výborné pozice branku domácích z přímého kopu přestřelil. Velkou příležitost k pojištění vedení domácích měl ve 37. minutě Rubý, ale brankář Švec ho o gólovou radost připravil. 

Domácí odpovídali, na šance hostí, vždy gólem

Vstup do 2. poločasu vyšel domácím náramně. V 52. minutě rozehrál Rubý přímý kop a Moravec nedal Švecovi v brance ani tu nejmenší šanci. 2:0.

 

 

Diváci se už nadechovali k oslavě dalšího gólu, ale po akci Rubého trefil Hartmann v 54. minutě jen tělo padajícího gólmana Švece. A co ve fotbale platí stále jako zákon? Nedáš – dostaneš!

 

 

V 57. minutě vyšel hostům bleskový brejk a Blažkovský je vrátil do zápasu. 2:1.  

 

 

Přerovští prahli po vyrovnání. V 60. minutě ho měl na kopačkách Hrabovský, ale střeleckou mušku měl špatně seřízenou! Ještě větší štěstí stálo při domácích v 63. minutě. Koller postupoval na brankáře Kolenka sám, ale ve svém sólu netrefil ani prázdnou branku ……  Do třetice všeho dobrého pro domácí vyhlavičkoval v 69. minutě Romaněnko balón z brankové čáry už překonaného Kolenka.

 

 

Co asi mohlo následovat? V 72. minutě vrátil klid na kopačky domácích Adamík, který po parádní akci využil zaváhání Bogdaně při odkopu a zvýšil náskok na 3:1. 

 

 

Domácí gólman pak odvrátil gólovou pohromu hostů fantastickým zákrokem v 79. minutě, když ze šibenice vyrazil jedovku Bubeníka na rohový kop!

 

 

A věřte nebo ne. V 80. minutě si Adamík vysloužil ovace domácích příznivců za svůj druhý gól. 4:1.

 

 

Na tento stav už hosté nenašli odpověď. Naopak v 87. minutě se proháčkoval celou obranou hostů Rubý, obešel i brankáře Švece, ale na brankové čáře trefil padajícího Bubeníka.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
hlavní trenér, Dušan Christoph: V situaci do které jsme se dostali jsem měl ze zápasu doslova mrazení v zádech. Kvalitní soupeř budil respekt! Mužstvo však bojovalo především za zraněného Filipa Labudu a dalo do hry všechny síly. Navíc dnes stála při nás po dlouhé době i fotbalová štěstěna. Takový zápas je ozdobou divizní soutěže. Kdo dnes na fotbal nepřišel, může opravdu litovat. Diváci odměnili po zápase obě mužstva zaslouženým potleskem a my jsme si po závěrečném hvizdu zhluboka vydechli!

1. FC Viktorie Přerov
manažer, Oldřich Smékal: Viděli jsme hodně nadstandardní, divizní utkání. Domácí vyhráli zaslouženě. My jsme promarnili řadu dobrých gólových šancí, tak se nemůžeme konečnému výsledku divit. Velmi korektní utkání mělo i jednu chybu, asistent rozhodčího asi neviděl evidentní postavení mimo hru. Co dělat proti tomu. Jedeme dál, musíme si to uhrát příště zase doma. Domácím blahopřeji k vítězství.



Sestavy


FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - J. Romaněnko [-] , V. Těžký [-] (76. L. Foitzik [-] ) , O. Haas [-] , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] (88. B. Moc [-] ) , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , M. Václavek [-] (87. M. Večerek [-] ) , J. Býma [-]

1. FC Viktorie Přerov
M. Švec [-] - J. Bubeník [-] , O. Václavíček [-] , P. Bogdaň [-] - R. Bala [-] , J. Kryšpín [-] (59. J. Hrabovský [-] ) , M. Koller [-] , J. Kovář [-] , M. Zimčík [-] (61. T. Kytlica [-] ) - T. Blažkovský [-] , O. Havlíček [-] (58. R. Hýbner [-] )

Počet diváků: 113. Rozhodčí: Svoboda Radek - LAKOMÝ Lukáš, BĚHAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.