0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

2.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Jičín nebodoval ani na domácím hřišti


Branky


0

Nový Jičín, který podal v úterý výborný výkon s prvoligovou Karvinou v poháru, nedokázal bodovat ani ve svém druhém mistrovském utkání a na kontě má nula bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani jeden tým se nedokázal prosadit

Nový Jičín nezačal špatně a vytvořil si několik dobrých šancí. První měl Jan Kalich ,ale střela z 20m netrefila branku. Největší šanci spálil Pavel Macíček, který se dostal sám před brankáře, ale napálil to přímo do něj. Hosté vážněji ohrozili gólmana domácích až ve 20 min. Jinak se hrálo nahoru dolu, ale domácím hráčům neproměněné šance začaly čím dál více svazovat nohy a to přinášelo hodně nepřesností a zbytečných ztrát míče. 

Kovář rozhodl

Druhý poločas měl stejný obraz jako první. Hodně snahy domácích, ale spousta nepřesností a zbytečně nakopávaných míčů. Smůlu na kopačkách měl i Radek Lokša a jeho jeden z krásných pokusů obstřelit brankáře z 20 m, ale vše zmařil dobře chytající brankář Přerova, který měl i hodně štěstí. Bohužel po pěti neproměněných šancích přišel trest pro Jičinské a to v 71 min. zápasu, kdy hosté rozehrávali trestný kop a odražený míč se dostal na malém vápně k hráči Přerova Jiřímu Kovářovi a ten už do odkryté branky nezaváhal. Hned po rozehrávce domácí zavřeli hosty na jejich polovině, ale k žádnému gólu už to nevedlo. Přerov se pokoušel ohrozit domácí jen z rychlých brejků, ale do velkých příležitostí už se také nedostal. 



Ohlasy k zápasu


FK Nový Jičín
Ladislav Trávník, hlavní trenér: Jak se ukázalo, brankář hostí i náš Filip Klepek byli oporami mužstev. Bohužel Filip byl po zápase smutnější neboť ve druhém poločase inkasoval po standardní situaci, Chtěli jsme navázat na dobrý výkon proti Karviné v poháru, ale Přerov byl proti. Poučení z poháru si vzala Karviná a vyhrála MU v Boleslavi. Na nás to zanechalo velkou ztrátu sil a pohyb některých hráčů v sobotu to potvrdil. Přesto nelze upřít snahu hráčů zápas vyhrát. Hlava chtěla, ale nohy neposlouchaly. Bohužel v zápase se zranil dobře hrajícího Ondra Malina, který si poranil stehenní sval a Pepik Opatřil kotník A tak po zraněném brankáři Jakubovi Tichánkovi máme další hráče základu mimo hru, což není dobrá zpráva. Tichánek má poraněný stehenní sval a bude se léčit min. 3 měsíce a tak doufám, že se Malina a Opatřil dají dohromady, neboť momentálně jsou těžko nahraditelní. Poslední zápas trestu si musí ještě odpykat Martin Švec za vyloučení v posledním jarním mistrovském zápase.




Sestavy


FK Nový Jičín
F. Klepek [-] - F. Nippert [-] , M. Kiss Farkas [-] , O. Malina [-] (54. M. Fertál [-] ) , T. Pokorný [-] (89. J. Macíček [-] ) - J. Opatřil [-] , J. Kalich [-] , J. Juříček [-] , M. Hrubý [-] (71. L. Uhlíř [-] ) - R. Lokša [-] , P. Macíček [-]

1. FC Viktorie Přerov
M. Švec [-] - P. Bogdaň [-] , J. Bubeník [-] , R. Kopecký [-] - O. Václavíček [-] , M. Zimčík [-] (90. D. Plášek [-] ) , M. Koutný [-] (60. T. Blažkovský [-] ) , M. Koller [-] , J. Kovář [-] , R. Hýbner [-] (73. D. Chuda [-] ) - O. Havlíček [-] -

Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOSTELNÍK Tomáš - POLÁČEK David, MIKULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.