3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov porazil Béčko Bystřice


Branky


0

Křižanov porazil Béčko Bystřice 3:1 a posunul se do středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov vstřelil dvě branky

Do Křižanova přijela rezerva Bystřice, která ještě loni působila v krajské I.B. třídě. Hosté však mají v této sezóně problémy se skládáním sestavy a jejich výsledky zůstávají za očekáváním.

 

Domácí Křižanov tak mohl na svém hřišti prolomit sérii tří proher v řadě. Bystřice nebodovala již dvě poslední kola.

 

Do utkání vstoupila obě mužstva obezřetně a nic závažného se neudálo. Míč kontrolovali více domácí hráči, ale velké množství jejich přihrávek bylo nepřesných. První vážnější situaci si vytvořil Křižanov v desáté minutě, kdy se po pěkné kombinaci dostal k zakončení z vápna F. Trnka. Svoji střelu poklidil přesně k tyči a poslal domácí tým do vedení - 1:0

 

Hra se odehrávala spíše mezi vápny a gólové příležitosti se rodily jen zřídka. Bystřické výzvy za obranu si pohlídal J. Stupka. Navýšit skóre Křižanova mohl L. Burian, ale sám před J. Mrňousem neuspěl.

 

Hra dnešních soupeřů nebyla ve velkém tempu a ani ji nepodpořil nadprůměrný počet nepřesných přihrávek na obou stranách. Domácí svému soupeři odskočili na rozdíl dvou branek ve 27. minutě. To si na centr z pravé strany od R. Navrátila naskočil D. Uhlíř a hlavou se nemýlil - 2:0. Do šaten tak odcházeli spokojenější domácí.

 

Domácí udrželi zasloužené vítězství

Pokud by Křižanov přidal zavčasu třetí gól, mohl v druhé půli kontrolovat hru a dokráčet si pohodlně k touženým třem bodům. Opak byl ale pravdou. Hráči Bystřice utkání nezabalili.

 

V 53. minutě byl za obranu uvolněn R. Špatka. Jeho první pokus zlikvidoval gólman J. Stupka, ale s dorážkou do prázdné brány neměl bystřický hráč žádné problémy - 2:1.

 

Křižanov znervózněl a více nebezpečnější byli v další fázi utkání hosté. Po jednou ze závaru v křižanovském vápně se hosté dožadovali pokutového kopu, hra se však nepřerušila a domácí obránce J. Milota důrazným odkopem vyslal do brejku střídajícího M. Buriana. Ten z velké dálky přehodil gólmana hostí a jeho gól tým uklidnil - 3:1.

 

V poslední fázi utkání se hrál fotbal nahoru dolů s převahou brejků domácích hráčů. Ti však svá přečíslení nedokázali proměnit v gólovou radost. Když už byl gólman Mrňous po střele Štěpánka překonán, zastoupil jej na brankové čáře spoluhráč z obrany. Na těžším terénu se utkání poté jen dohrálo a Křižanov si mohl po delší odmlce připsat další a rovnou tři body do celkové tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota: Dnešní utkání příliš fotbalové krásy nenabídlo, ale tři body jsou pro nás teď důležitější.

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka: Dnešní zápas jsme odehráli ve slepené sestavě. Utkání bylo bojovné bohužel jsme opět odjeli bez bodového zisku.



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - J. Mužátko [-] , D. Invald [-] , J. Milota [-] , P. Kaštan [-] - D. Nobicht [-] , D. Uhlíř [-] , P. Štěpánek [-] - R. Navrátil [-] (36. D. Fendrych [-] ) , F. Trnka [-] - L. Burian [-] (60. M. Burian [-] )

SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - M. Svoboda [-] , Z. Sklenář [-] , R. Kadlec [-] , M. Horák [-] , M. Haluška [-] , M. Svoboda [-] (42. M. Hulák [-] ) , R. Horák [-] , R. Špatka [-] , D. Zítka [-] , F. König [-]

ŽK: 67. D. Uhlíř - 90. R. Horák .
Hráči zápasu: P. Kaštan - R. Špatka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.