Osová Bítýška rozstřílela Béčko Bystřice


Branky


0

Osová Bítýška opět doma vyhrála, naopak Béčko Bystřice již potřetí na podzim prohrálo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili tři branky

V 3.kole Okresního přeboru hostila Osová Bitýška sestoupivší Bystřici "B",která dosud byla bez bodu. Do zápasu lépe vstoupili hosté a prvních 10. minut lépe kombinovali a vytvořili si mírnou převahu. Domácí postupem času hru vyrovnali a přišli i šance. Po séríi rohů nejprve selhal v jasné šanci P.Mucha a hned vzápětí Vařílek. Poprvé se skóre měnilo v 17. minutě, když hostujícího středního obránce o míč obral Vařílek, přiťukl ho ke Klusákovi a ten střelou z dvaceti metrů nedal šanci brankáři 1-0. Po dosažení branky byli domácí lepším týmem. Druhý gól přidal P.Mucha, který si naběhl na přímý kop J.Jelínka a míč nekompromisně poslal k pravé tyči 2-0. V poslední minutě první půle zvýšil na 3-0 Vařílek. Hosté za 45. minut bránu domacích prakticky vůbec neohrozili.

Osová Bítýška přidala v druhé půli další branky

Hosté do druhé půle přeskupili své řady a opět byli lepším týmem, ale jejich akce končili před velkým vápnem na dobře organizované obraně domacích. Bitýška spoléhala na rychlé brejky. Po jednom z nich kopali rohový kop Klusákem a P.Mucha hlavičkou zvyšoval už na 4-0. Pátý gól domacích vsítil Ondra Zeman. Pět minut před koncem zápasu si připsali čestný úspěch hosté, když střela Špatky z 22. metrů skončila v šibenici Hršelovi brány. Poslední slovo měli domácí v 90.minutě, autorem gólu byl kanonýr Vařílek.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Petr Koláčný: Měli jsme špatné začátky obou poločasu, ale i tak naše výrazná výhra je zcela zasloužená. Nejlepšími našimi hráči byli Zdeněk a Patrik Muchovi.

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka: Domácí vyhráli zaslouženě.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: BUDÍN Jan - KŘÍŽ Daniel, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.