1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová vyhrála v Radostíně a je už v tabulce druhá


Branky


1

Bobrová vyhrála v Radostíně a posunula se v tabulce za vedoucí Bohdalov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová vstřelila dvě branky

Do Radostína přijel třeti tým z Bobrové, proto se očekával kvalitní fotbalový mač, opak byl však pravdou. Do zápasu vstoupili lépe hosté a ujali se brzy vedení, kdy domácí nechali propadnou nákop za obranu a Svoboda se nemýlil - 0:1.Po tomto úspěchu se hosté uchýlili jen k nákopům na své vysoké hráče a domácí se této hře přizpůsobili a fotbal se úplně vytratil, až po špatné rozehře domácích získal míč hostující stopér a okamžitým nákupem za obranu šli hosté sami dva na jednoho a bylo 0:2, potom se domácí konečně probrali a dali míč na zem a dostali se do tří gólových šancí, ale vždy selhali v koncovce. 

Radostín snížil

 Do druhého poločasu šli domácí s odhodláním utkání zvrátit na svou stranu a na hřišti to bylo znát. Zpřesnili hru a hráli po zemi a to přineslo i gólovou radost, kdy se ve skrumáži prosadil Císař - 1:2. A rázem byli domácí u všeho dřív a hosté měli velké problémy. Domácí si vytvářeli tlak, ale hosté se uchýlili k polehávání a diskutování s rozhodčím a fotbal se znovu vytratil. A díky rozhodčímu a jeho nerozhodnosti se na hřišti začalo jiskřit a na obou stranách vzplály emoce a spousta tvrdých zákroku i přesto byli domácí pořád v převaze, ale vyrovnání se nedočkali. Radostín zakončí podzimní část v Počítkách, Bobrová přivítá rezervu Bystřice.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma: Opět ohraná písnička měl jsem velké problémy se sestavou po minulém utkání se nám rozšířila marodka na sedm hráčů, proto dnes hrála hodně improvizovaná sestava .Bobrová hodně nakopávala a to nám dělalo první třicet minut velké problémy a dostali jsme z nákopu i oba góly a hosté touto hrou ovládli první poločas. Do druhého poločasu jsme to trochu přeházeli a byli i lepší, ale vyrovnání jsme se nedočkali, i když by byla dnes remíza spravedlivá a určitě dnes nevyhrál lepší, ale šťastnější. Dnes musím pochválit celý tým za bojovnost, hlavně v druhé půlce tato poslepovaná sestava, v které si odbyli někteří premiéru, uhrála maximum a bod si zasloužila.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Bojovné, vyrovnané a místy i nervózni utkání se nám nakonec díky gólům z první půle podařilo dotáhnout do vítězného konce.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
D. Homola [-] - J. Večeřa [-] , J. Kohout [-] , M. Šimek [-] , L. Oulehla [-] - J. Kozel [-] , L. Kozel [-] , R. Večeřa [-] (64. L. Skryja [-] ) , J. Novotný [-] - L. Dvořák [-] , P. Císař [-]

TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - J. Stupka [-] , J. Trnka [-] , L. Křepela [-] , D. Roháček [-] - V. Křepela [-] , T. Hrbek [-] , P. Dvořák [-] , M. Mašek [-] - M. Hájek [-] , J. Svoboda [-]

ŽK: 75. J. Kohout - 90. J. Svoboda .
Hráči zápasu: V. Křepela .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - KŘÍŽ Daniel, DUPAL Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 10. 2016 23:13
A já myslel že ste měli víc štěstí vy když se nepiskali 2 penalty