Hamry vyhrály nad Radostínem a připsaly si třetí výhru v řadě


Branky


60. P. Němec (p.) , 75. P. Němec (p.) - 71. L. Kozel
0

Hamry vyhrály nad Radostínem 2:1, když oba góly vstřelil z pokutových kopů Patrik Němec a posunuly se na páté místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Kladiváři přivítali doma Radostín a chtěli potvrdit předchozí vítězství. Zápas začal vyrovnaně, ale první gól mohli dát hosté, když hostující útočník otřel míč o břevno. Hamry se nemohly pořádně dostat do kombinace a přizpůsobily se hře soupeře. Ojedinělou akci domácích po narážečce Jana Zemana s Dominikem Havlíkem vytěsnil golman Dupal. Poté šli tři na jednoho domácí hráči, ale Jiří Zábranský nevyhodnotil situaci dobře a zvolil nepřesnou střelu vedle. Hosté pak ještě otřeli znovu míč o břevno, tentokrát z rohu. První půle tak mnoho fotbalové krásy nepřinesla a ani žádný gól nepadl.

Patrik Němec rozhodl dvěma góly z penalt

V druhé půli byly opět spíše vidět jen nakopávané balóny, které obě obrany dobře sbíraly. Do vedení šli v 60. minutě domácí, když se hnal Patrik Němec do vápna a byl faulován. Nařízenou penaltu proměnil sám faulovaný hráč. Hamry chtěly přidat i další branku a podařilo se jim i pár akcí po zemi, ovšem udeřilo na druhé straně. Nejprve nájezd hostujícího záložníka výborně vychytal Miloslav Bureš, poté však domácí obrana zaspala a hostující L. Kozel šel sám na brankáře. S nájezdem si poradil a bylo to - 1:1. O pár minut později se ve stejné pozici objevil i domácí Jiří Zábranský, ale byl ve vápně faulován. I k druhé penaltě se postavil Patrik Němec a do stejného místa ji s ledovým klidem proměnil. Hosté poté hru otevřeli a chtěli alespoň vyrovnat. Toho mohli využít domácí, jenže Jiří Zábranský nenašel před prázdnou brankou Patrika Němce, který mohl dokonat hattrick a tak se Kladiváři strachovali o vítezství až do konce. To nakonec udrželi a pomalu stoupají tabulkou.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Zápas to byl velice vyrovnaný. Spíš než o fotbalovosti to bylo hodně o soubojích, které jsme moc nevyhrávali. Neodehráli jsme dobrý zápas, ale i takové jsou a my bereme hlavně tři body.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma: Do Hamrů jsme odjížděli v hodně improvizované sestavě. Těsně před zápasem si ještě obnovil zranění stoper Berka. I když jsme měli velké starosti se sestavou, v zápase jsme obstáli a určitě jsme si nezasloužili prohrát. Domácí nám oba góly ze hry nedali, byly z penalt. Za dnešní výkon bych chtěl celý tým pochválit a hlavně bych chtěl vyzvednout Fňukala s Dupalem.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - LHOTSKÝ Filip, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.