Radostín rozhodl proti Jívoví ve druhém poločase


Branky


0

Radostín vyhrál i druhé domácí utkání, naopak nováček z Jívoví čeká na své první body v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jívoví vedlo, ale domácí srovnali

V Radostíně se hrálo divácky atraktivní utkání ve vysokém tempu, hlavně v první půlce byl k vidění nadprůměrný fotbal. Zápas začali lépe domácí a prvních deset minut soupeře k ničemu nepustili, poté se hra začala vyrovnávat a šance si vytvářely obě mužstva. Za domácí mohl skórovat hned dvakrát mladíček Císař a to ve 14. a 19. minutě, za Jivoví zase Havelka a Horký. První trefu utkání zařídil právě kanonýr Jindřich Horký, který ve 26. minutě prostřelil vše co mu stálo v cestě - 0:1. S domácími to otřáslo a na deset minut vypadli úplně ze hry. Potom se postupně osmělili a vše korunovali vyrovnávacím gólem Pavla Císaře ve 42. minutě - 1:1. Poločas skončil tedy nerozhodně.

Radostín rozhodl třemi góly druhý poločas

Do druhého poločasu vlétli lépe domácí a dvěma slepenými góly v 63. minutě se trefil Rostislav Večeřa - 2:1 a v 68. minutě pak Radek Fňukal - 3:1, hosty zlomili a utkání se poté spíše už jen dohrávalo. Čtvrtý gól přidali domácí v 82. minutě Pavlem Dvořákem - 4:1 a tak i podruhé v sezóně zůstaly všechny body v Radostíně. Nováček z Jívoví zatím čeká na své první body, které si budou moci připsat Santusáci příští týden před domácími fanoušky proti Bobrové. Radostín zajíždí do Rozsoch, kde si domácí budou zajisté chtít porvat o první vítězství v sezóně. Radostín zase bude chtít napravit šestibrankové zaváhání ze druhého kola, kde ho porazil Vír.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma: Dnes byl k vidění atraktivní fotbal na obou stranách hlavně v prvním poločase, až jsem se obával, že takové tempo nemůžeme vydržet. V druhé půlce už to bylo vlažnější. Jívoví má mladé běhavé mužstvo s velkým nasazením a důrazem hlavně směrem dopředu a naše vítězství se nerodilo vůbec lehce. Proto jsem rád, že jsme zápas zvládli jak herně, tak výsledkově. Dnes bych chtěl pochválit celý tým za jejich výkon, zápas se lámal v 68. minutě, kdy jsme dali branku na 3:1.

FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Odehráli jsme vyrovnaný zápas. Pro diváky pohledné utkání se spoustou šancí - se spoustou spálených šancí nutno podotknout. Bohužel, všechny čtyři branky jsme dostali z protiútoku vzápětí po zahození stoprocentních šancí. Nepsané pravidlo "nedáš-dostaneš" nemohlo být jinde příhodnější. Musím však uznat, že i my měli mnohokrát štěstí ve vlastním pokutovém území. Zápasu by slušela za předvedenou hru remíza, radostínští však byli produktivnější a tak berou po zásluze všechny body.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Večeřa [-] , P. Dvořák [-] , S. Berka [-] , R. Fňukal [-] - J. Novotný [-] , J. Kozel [-] , R. Večeřa [-] , L. Kozel [-] (87. J. Poul [-] ) - P. Císař [-] (72. O. Bradáč [-] ) , J. Kohout [-] (83. M. Srnský [-] ) -

FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - J. Horký [-] , V. Havelka [-] (78. J. Hejtmánek [-] ) , M. Koukola [-] , J. Koukola [-] , Z. Holubář [-] , J. Láznička [-] , V. Dvořák [-] , J. Požár [-] , M. Dřímal [-] , M. Mach [-]

ŽK: 76. J. Požár .
Hráči zápasu: R. Fňukal , J. Novotný .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - LHOTSKÝ Filip, HROMÁDKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.