1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec si z Nové Vsi odváží jeden bod


Branky


0

V rámci třináctého kola zavítal pátý Humpolec na půdu svého souseda z tabulky, tedy do Nové Vsi. Nová Ves se v posledních kolech zlepšila a dvakrát po sobě zvítězila, zlepšení zaznamenává i Humpolec, který po prohře v Chotěboři doma porazil Jemnici a následně si doma poradil i s Velkým Meziříčím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas v Nové Vsi měl dramatický závěr

Utkání mezi Novou Vsí a Humpolcem mělo opravdu velice zajímavý vývoj. Nejprve se zdálo, že zápas se bude odehrávat ve velice pomalém a nudném tempu. Nakonec to bylo ale úplně jinak. Ze začátku se týmy skutečně zajímali hlavně na pevnou obranu, postupem času se ale hrál pohledný fotbal nahoru dolů. Nejlépe toho využil v sedmdesáté třetí minutě František Nečas, který poslal Novou Ves do vedení. V tu chvíli se domácí zatáhli a snažili se hubené vedení ubránit. Hosté ale vyvíjeli od sedmdesáté páté minuty neskutečný tlak, ze kterého nakonec minutu před koncem vytěžili gól.

Branku vstřelil Jakub Prokop a Humpolec si tak z Nové Vsi odváží jeden bod.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Nečas Jan: Je za námi velice těžký zápas s kvalitním soupeřem. Je veliká škoda že jsme nedokázali ze hry urvat všechny tři body, ačkoliv vzhledem k vývoji zápasu je remíza spravedlivá.




Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - J. Krejčí [-] (72. O. Starý [-] ) , J. Havlík [-] , M. Ondřejka [-] , F. Nečas [-] , O. Šandera [-] (65. P. Šandera [-] ) , J. Šandera [-] , J. Nečas [-] , J. Šandera [-] , J. Starý [-] (78. M. Novotný [-] ) , L. Komínek [-]

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - D. Alt [-] , D. Procházka [-] , T. Kopic [-] - J. Prokop [-] , D. Maršík [-] , M. Podoba [-] , D. Šerý [-] , J. Paťha [-] - R. Dalík [-] , J. Žatečka [-] (70. F. Kubíček [-] ) -

ŽK: 43. O. Šandera - 43. M. Podoba , 65. J. Žatečka , 66. R. Dalík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MÜLLER Jiří - STEHLÍK Michal, POJEZNÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.