Diváci v Ujčově viděli dělbu bodů


Branky


0

Ujčov vstupoval do utkání jako favorit, ale Jimramovu se nakonec podařilo z horké půdy Ujčova po remíze 2:2 odvést jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl vedení Ujčova

Na hřišti v Ujčově se od prvních minut hrál vyrovnaný zápas plný ostrých osobních soubojů. Jimramov začal aktivněji a vypracoval si sérii rohových kopů, které nebezpečně ohrožovaly branku domácích.

 

Ujčov tuto hostující aktivitu přestál bez úhony a hru vyrovnal. Ve 33. minutě se po chybě obrany Jimramova zmocnil míče Jirka Hanák a obešel vše co stálo v cestě a chladnokrevně otevřel skóre utkání - 1:0.

 

Tato branka Ujčov zklidnila a v první půli se dohrávalo daleko na dostřel obou branek.

Druhá půle ve znamení červených karet

Jimramov začal druhou půli tlakem, domácí se chvíli hledali, ale našli se a hra se přelévala na obě strany.

 

Udeřil však opět Ujčov. Petr Mitáš po křídle rychlým sprintem vyvedl balon, na vápně hostí jej naservíroval střelci Hanákovi a ten se ani podruhé dnes nemýlil. Jeho přízemní střela skončila v síti 62. minuta - 2:0.

 

Ujčov měl v tuto chvíli utkání jasně ve své režii a nic nenasvědčovalo nějakému zvratu Jimramova...osud však rozhodl jinak.

 

Dnes klíčem byla 75. minuta, kdy sudí Tomášek tahal karty jako o život. Nejprve na půlící čáře dal žlutou kartu domácímu Dvořáčkovi, po rozehrané standartce hosté Buchtou po ofsajdové pozici přeci jen snížili  - 2:1.

 

Hostující střelec přehnal snahu vzít si míč a inzultoval domácího kapitána Pavla Mitáše, jasná červená karta a emoce neunesl ani domácí Petr Mitáš, který pomstil inzultací Buchty svého bratra Pavla. Další červená karta. Nutno podotknout, že všechny karty byly uděleny oprávněně.

 

I přesto měl Ujčov utkání pod kontrolou a ještě dlouho jej bude strašit, že vedení nepojistil. Běžela totiž 92. minuta, míč propadl mezi těly na domácím vápně, hostující záložník jej navedl před bránu a pod tělem Bureše vyrovnal - 2:2. Po rozehrání rozhodčí ukončil utkání a veselejším týmem byl dnes Jimramov.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Utkání potvrdilo naše očekávání tuhého boje a bylo jak na houpačce. Přesto nejsem spokojen se závěrem utkání, kdy vedeme o dvě branky, úplně nesmyslně se necháme vyloučit a v nastavení necháme soupeře vyrovnat. I toto však fotbal přináší a my musíme hledět dopředu a být pozitivní.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Dnes musím kluky pochválit. Přijeli jsme pouze v jedenácti hráčích, ale všichni makali nadoraz a až do poslední minuty. V poli jsme hráli po dlouhé době velmi dobře a myslím, že jsme byli lepší než domácí. Bohužel herní převahu jsme nedokázali přetavit v gólové šance, na rozdíl od domácích, jejichž rychlé brejky byly velmi nebezpečné. Nakonec jsme se i my dokázali prosadit a v poslední minutě vydřeli alespoň bod. Obě červené karty byly uděleny správně a byly úplně zbytečné, i když i emoce do fotbalu patří. Doufám, že na dnešní dobrý výkon navážeme příští týden v Radešínce.



Počet diváků: 77. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - MAREŠ Jiří (N), NEČESÁNEK Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.