Béčko Bohdalova počtvrté doma vyhrálo


Branky


0

Stoprocentní domácí bilanci si připsal Bohdalov B, který porazil Hamry B těsně 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o branku

Dnes se hrálo v Bohdalově opět na výborně připraveném hřišti, za velmi teplého počasí. Prvních dvacet minut to byla spíše oťukávaná bez vyložených šancí.

 

Až v 36. minutě dostal na středu hřiště nikým nehlídaný Jarda Neuman přihrávku a z 25 metrů poslal dobrou střelou domácí do vedení - 1:0.

 

Domácí byli lepší a chtěli zvýšit vedeni. To se jim povedlo ve 42. minutě po akci Bobše Křesťana, kdy vyslal pěknou přihrávkou Víťu Pokorného, který dobře zakončil - 2:0.

 

Ještě před poločasem ovšem hosté stačili snížit po chybě domácí obrany Mildou Gregarem - 2:1.

Vytlačil rozhodl třetí brankou o zisku tří bodů pro Bohdalov B

Ve druhé půli byli domácí opět lepším mužstvem, a tak následoval gól na - 3:1 diky dobře hrajícímu Pokornému, který přihrávkou pod sebe ve vápně předložil balon Vytlačilovi a ten se nemýlil. Ovšem hned v zápětí díky další chybě v obraně snížili hosté Milošem Smejkalem na - 3:2.

 

V závěru mohl konečné skóre na 3:3 upravit Martin Fila, který šel sám na bránu, ale trefil pouze tyč. Domácí tak výhru ubránili a potvrdili domácí neporazitelnost.

 

Příští týden zajíždí rezerva Bohdalova na hřiště vedoucí rezervy Měřína a bude chtít venku získat své první body. Kladiváři přivítají v souboji Béček Křižanov a budou chtít rozmnožit svoje hubené čtyřbodové konto.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman: Děkuji hráčům za dnešní výkon. Bohužel nás stále trápí koncovka a musíme se vždy strachovat o vítězství. Mohli jsme dát pět, šest branek a bylo rozhodnuto.

FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka: Bohdalov B vyhrál zaslouženě! My máme momentálně problém sami se sebou........nejvyšší čas si to vyříkat a pořádně se ....... dřív než bude po sezóně!!!



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.