Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Měřína ztratilo první body


Branky


0

Zatím stoprocentní rezerva Měřína remizovala v Hamrech B a poprvé v soutěži ztratila body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Do zápasu vstoupili domácí bez ostychu a hned ve 3. minutě zaskočili vedoucí tým soutěže po pěkné akci brankou M. Gregara. Po chvilce se hosté „oklepali“ a hra se začala vyrovnávat, po necelé půl hodině se hostům podařilo po rohu a nedůrazu ve vápně vyrovnat.

 

Hosty tento gól nakopl a začali domácí přehrávat, Kladiváři neudrželi míč na svých kopačkách a obrana se dostávala pod tlak z čehož pramenilo během několika minut několik rohů za sebou.

 

S velkým štěstím a pomocí brankáře L. Bence, se podařilo tuto 15- ti minutovku přečkat bez inkasovaného gólu a

Kladiváři si mohli oddychnout, že rozhodčí odpískal poločas.

Ve druhém poločase padly čtyři branky

Do druhého poločasu se tedy nastupovalo za stavu 1:1, … bohužel ve 48. minutě po sporném faulu se hosté prosadili, kdy centrovaný balon do vápna prošel přes obránce, kde stál osamocený S. Bartušek a ten s přehledem poklidil balon do brány před zasahujícím L. Bencem.

 

Po té se hra trochu vyrovnala a domácí Kladiváři se začali tlačit za vyrovnáním, což se jim zásluhou M. Černého podařilo. Hra se následně přelévala z jedné strany na druhou a hrál se né příliš pohledný fotbal. V 69. min šel hostující tým po jasném dvoumetrovém ofsajdu do vedení. Víc není co dodat.

 

Kladiváři ale nepřestali hrát a špatně posouzená situace je hnala za vyrovnáním, odměnou jim byl gól v 74. minutě po jednom z rohů, kdy se míč odrazil na vápno, kde stál J. Sláma, ten nedal brankáři šanci a zkušeně trefil míč k tyči.

 

V dalších minutách se zápas dohrával, na obou stranách nějaké náznaky šancí, ale skóre se neměnilo a proto došlo na dělbu bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Jiří Kolarik: Bod určitě proti Měřínu bereme, naše výkony nebyly v poslední době ideální, občas bojujeme se složením sestavy, … snad to bude impuls, že se dá hrát s každým a přijdou lepší výsledky.

TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Do zápasu jsme vstoupili nervózně a chybnými přihrávkami jsme hostům vsítit laciné branky. I když se nám podařilo převrátit ukazatel skóre na naši stranu, nedokázali jsme naše vedení udržet. Naše hra neodpovídala mým představám.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - J. Sláma [-] , F. Chlubna [-] , M. Petrik [-] , Š. Vrša [-] (80. R. Martaus [-] ) - M. Srnský [-] , M. Černý [-] , J. Kolarik [-] , M. Fila [-] (46. M. Poul [-] ) - M. Gregar [-] , A. Zátopek [-] -

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - D. Hrůza [-] , T. Hrad [-] , D. Horák [-] , P. Král [-] - M. Sýkora [-] - S. Bartušek [-] , P. Pospíchal [-] - M. Kožený [-] (52. V. Crkal [-] ) , P. Chaloupka [-] , K. Smejkal [-]

ŽK: 85. M. Sýkora .
Hráči zápasu: J. Sláma , M. Černý - S. Bartušek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - DVOŘÁK Karel (N), KREJČÍ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.