S. Lahodný 34.
L. Šebek 39. (p.)
2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Hamrů odmítlo ve Strážku bod, když nedalo penaltu


Branky


34. S. Lahodný , 39. L. Šebek (p.) - 48. M. Srnský
0

Béčko Hamrů mohlo v 68. minutě vyrovnat zápas z nařízené penalty, ale Kladiváři touto výhodou pohrdli, a proto se z tří bodů nakonec radoval domácí Strážek, když dokázal zápas dotáhnout do vítězného konce v poměru 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát skórovali

Nedělní utkání 4. kola III. třidy se odehrávalo za velmi letního počasí a i proto to bylo místy na výkonu obou mužstev znát. Domácí v úvodu zápasu přece jenom měli více míč na svých kopačkách a snažili se o kombinační hru, kde ale většinou nadějně vypadající akci pokazili špatnými finálními přihrávkami. Do první velké šance zápasu se dostal ve 12. minutě domácí kapitán Cimbálník, který z hranice malého vápna z otočky trefil jen brankáře Martause, který s velkým štěstím dokázal ramenem vyrazit míč na roh. Prvního gólu zápasu se v 34. minutě dočkali domácí borci, když Míra Svoboda zahrával dlouhý aut do pokutového území a Standa Lahodný krásnou hlavičkou otevřel stav zápasu na - 1:0 . Na další branku se dlouho čekat nemuselo, v 39. minutě ve vápně byl stažen Cimbálník v souboji bez míče a rozhodčí odpískal penaltu. Míč si postavil domácí střelec Libor Šebek a s přehledem proměnil a stanovil tak poločasový výsledek na - 2:0.

 

 

Hamry odmítly bod, když nedaly penaltu

Do druhé půlky vstoupil Strážek špatně. Už v 48. minutě si nechal dát gól po rohu, kde Srnský hlavičkou snížil na - 2:1 . Brzký gól domácí hráče hodně rozhodil a přinesl nervozitu na své kopačky. Hamry se díky kontaktnímu gólu dostaly více do hry. Pro domácí borce to vypadalo ještě špatněji, když v 68. minutě byla nařízena hodně diskutabilní penalta po zákroku domácího brankáře, za což dostal Vala červenou kartu a musel jít do sprch. Do branky se tedy musel postavit hráč z pole a to konkrétně Míra Svoboda, který zachoval velký klid a nakonec se mu podařilo penaltu vyrazit na roh a stal se tak hrdinou tohoto utkání. Zbytek zápasu se spíše jen dohrával, domácí celek si vytvořil v 85. minutě ještě jednu velkou šanci, ale Šebek trefil jen tyč .V závěru se tak Strážek mohl radovat jen z těsné výhry 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: Dnes to byla velmi vydřená výhra. První poločas byl celkem dobrý z našeho pohledu, ale výkon ve druhé části zápasu byl špatný a proto jsme za dnešní těsnou výhru moc rádi.

FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka: Podle mě by zápasu slušela remíza,ale po...... jsme si to sami! Všem hráčům děkuji za předvedený výkon. Je to škoda prohrát jsme si nezasloužili! Víc nemám co bych dodal.



Sestavy


TJ Strážek
J. Vala [-] - J. Cimbálník [-] (52. J. Patloka [-] ) , Z. Jaroš [-] (82. F. Šmerda [-] ) , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , M. Christian [-] (46. M. Svoboda [-] ) , T. Christian [-] (46. F. Lahodný [-] ) , L. Šebek [-] , S. Lahodný [-] (46. J. Valík [-] ) , P. Šustal [-] , P. Kupský [-]

FC Hamry nad Sázavou B
R. Martaus [-] - J. Sláma [-] , K. Tesař [-] , M. Petrik [-] , A. Zátopek [-] - P. Havlík [-] , M. Srnský [-] , J. Kolarik [-] , M. Černý [-] - M. Fila [-] , L. Benc [-] -

ŽK: 32. T. Christian , 85. L. Šebek - 38. M. Fila , 61. P. Havlík . ČK: 68. J. Vala .
Hráči zápasu: M. Svoboda , P. Šustal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - SVOBODA Miroslav (N), CHOCHOLÁČ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.