Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl jednoznačně pro Dolní Rožínku


0

V taháku kola doma stoprocentní Jimramov přivítal Dolní Rožínku, která neztratila zatím ani bod. Jimramov prohrál zápas vysoko 0:5 a Dolní Rožínka se tak bodově dotáhla na vedoucí rezervu Měřína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožínka dokázala třikrát skórovat

V tomto utkání, které se hrálo za horkého počasí, domácí až na několik vyjímek zcela zklamali, utkání odchodili a tak hosté zaslouženě dosáhli vysokého vítězství, na které se ani moc nenadřeli.

 

Hosté od počátku ovládli utkání a domácí obrana, která jediná snese přísnější měřítko jen stěží odolávala. Po půlhodině hry hosté během pěti minut rozhodli o výsledku, skóre otevřel ve 33. minutě Bartoněk, který se trefil z levé strany, ve 35. minutě si Chocholáč naběhl na přesný centr z levé strany a hlavou uklidil míč do sítě a ve 38. minutě Bukáček z přímého kopu trefil přesně k pravé tyči.

Dolní Rožínka navýšila ve druhém poločase skóre utkání

Ve 2. poločase se utkání pouze dohrávalo, domácí se na nic nezmohli a hosté také polevili, přesto se v 68. minutě podruhé prosadil Bartoněk a v 82. minutě skóre utkání uzavřel Ćermák.

V příštím kole čeká domácí Jimramov těžký zápas na hřišti v Březí, kde se domácí pokusí potěšit své fanoušky prvním vítězstvím ve III. třídě. Šlágr kola se pak odehraje v Dolní Rožínce, kde vedoucí tým tabulky domácí Baník přivítá třetí celek tabulky Strážek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Zápas se nám vůbec nepovedl. Rožínka nás přejela jako parní válec, byli jsme horší úplně ve všem. Byl vidět velký rozdíl mezi mužstvem, které pravidelně trénuje a má "naběháno" a mužstvem, které trénuje minimálně a schází se jen na zápasy. Snad nás tahle facka nepoznamená a už příští týden znovu zabereme.

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: K utkání jsme nastoupili s respektem z posledního utkání Jimramova se Strážkem. Od první minuty jsme měli míč pod kontrolou, ale naše snaha překonat domácí obranu dlouhými balony nám nevycházela. Od 20. minuty jsme začali kombinovat více po zemi a podařilo se nám vstřelit dva góly rychle po sobě. Od té doby jsme zcela ovládli hru a přidali další tři góly. Za předvedený výkon zaslouží všichni hráči pochvalu. Vyzdvihnout bych chtěl fair play hru Od stopera Jimramova Pavla Borovského. I když prohrávali vrátil nám míč po špatně odpískaném faulu na hranici našeho vápna. To se vidí málo.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , J. Sedlák [-] (65. L. Zavadil [-] ) - J. Buchta [-] , P. Nykodým [-] , R. Šimon [-] (46. V. Dostál [-] ) , L. Buchta [-] (46. P. Krejčí [-] ) - L. Bednář [-] , O. Černý [-] (60. P. Sedlák [-] )

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - P. Vondruška [-] (61. T. Kliment [-] ) , M. Urban [-] , L. Hofman [-] (58. J. Večeřa [-] ) , Z. Konček [-] (46. M. Fendrych [-] ) , J. Čermák [-] (84. J. Vařejka [-] ) , M. Lukš [-] , O. Chocholáč [-] (68. K. Kovalčík [-] ) , P. Bartoněk [-] , P. Bukáček [-] , V. Kopecký [-]

ŽK: 56. V. Dostál .
Hráči zápasu: P. Bartoněk , M. Lukš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - PAJKR Jaroslav (N), HORÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.