Hanák s Dvořáčkem vystříleli Ujčovu tři body


0

Ujčov se podruhé letos představil před svými fanoušky a ti mohli vidět druhé podzimní vítězství svého celku 4:1 nad nováčkem z Bohdalova B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli Ujčov spasil kanonýr Hanák

Na výborně připraveném hřišti se v Ujčově hrál oboustranně líbivý fotbal a diváci si přišli na své. Po úvodním oťukávání se aktivita přelila na kopačky hostí. V 28. minutě se však po ose Přemek Ryba - Petr Mareš - Jirka Hanák prosadili domácí a Hanák prostřelil poprvé golmana hostí - 1:0. Bohdalov však odpověděl vzápětí, 31. minuta a po dorážce hosté krásnou střelou Lukáše Novotného vyrovnali - 1:1. Ujčov to  nezlomilo a domácí snajpr Hanák byl důrazný ve vápně hostí, kde ukořistil míč a poslal ho do sítě dnes podruhé 36. minuta - 2:1. Zbytek poločasu se odehrál mezi vápny, pozorně bránící domácí Bohdalovu nic nedovolili.

Druhá půle ve znamení Bohdalova

Hosté se do druhé půle odhodlaně do soupeře zakousli a Ujčov jasně přehrávali. Šance z 55. a 61. minuty volaly po vyrovnání. Pak diváci viděli dnes nejspornější a rozhodující moment, kdy sudí nařídil (zřejmě nesprávně) pokutový kop. Hráči Bohdalova s ním však naložili prachbídně a nechali opět vyniknout jednoho z domácích hrdinů golmana Frantu Bureše. Ujčov toto psychicky nakoplo a v utkání začal tahat za delší konec. Důkazem tohoto byla 72. minuta, kdy Míša Dvořáček na půli převzal míč, z velkým přehledem se rozhlédl a dlouhým lobem znemožnil golmana hostí poprvé - 3:1. Pak se hra uklidnila a Ujčov si s přehledem pohlídal defenzivní a taktickou hrou výsledek. V nastaveném čase se po nevynucené ztrátě na půli hřiště zmocnil míče Míša Dvořáček a nerozpakoval se ani trochu a znemožnil dalším dlouhým lobem golmana hostí již podruhé 91. minuta -  4:1. Fanoušci Ujčova tak mohli s hráči slavit další výhru.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Bohdalov podle našeho očekávání předvedl velmi dobrý výkon a výsledek je pro něj až krutý. Nám opět výborně fungovala ofenziva a dnes i defenzivní činnost byla na velké úrovni, tudíž je asi konečný výsledek zasloužený. Hráčům děkuji za vzorný přístup a plnění taktických pokynů.

Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman: Dnes, ač výsledek nenapovídá, by zápasu slušela remíza. Na velmi dobře připraveném hřišti jsme Ujčovu byli rovnocenným soupeřem a ze hry jsme měli část zápasu i více. Bohužel jsme neproměnili 100% šance a domácí trestali. Porážku beru na sebe, jelikož jsem neproměnil za stavu 2:1 penaltu. Každopádně za předvedenou hru se stydět nemusíme. Soupeři gratuluji k výhře a zisku 3 bodů.

Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČECH Miloš - MAREŠ František (N), DĚDIČ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.