Radovan Henzl rozhodl o výhře rezervy Bohdalova


Branky


0

Bohdalov B si opět po týdnu připsal tři body a zůstává stoprocentní. Rožná naopak na svůj první bodový příspěvěk čeká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Henzl otevřel účet zápasu

Domácí byli v prvním poločase lepším týmem, což potvrdil vedoucí brankou Ráďa Henzl, když mu hostující obrana ponechala dostatek času k přípravě a přesnému zakončení chytrou střelou do jejich sítě. Hosté se však také dostali ke slovu, ale dvě střely z blízka vytěsnil brankář Roman Velín na roh.

Tři body potvrdil opět Henzl

Když v úvodu druhé půle dostal Ráďa Henzl pěknou přihrávku do běhu, sám před brankářem hostů si věděl rady a míč poslal podél brankáře do branky, zdálo se být rozhodnuto. Proti byl ale hostující  Korbička, který svoji dalekonosnou a přesnou střelou ze 30 metrů do horního růžku, po které Velín jen bezmocně zalomil rukama, zdramatizoval stav zápasu. Průběh utkání i díky střídání Bohdalovských, kdy se do hry postupně dostali všichni hráči z lavičky,  se vyrovnal a když Velín zmařil slibnou šanci hostů, a také i díky velmi dobrému výkonu celé bohdalovské obrany, tři body zůstaly v Bohdalově.     


Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Emanuel Novotný - vedoucí mužstva: Děkuji celému mužstvu za odvedený výkon v utkání, které bylo až do konce vyrovnané. Doma získané body nám pomůžou k zvýšení sebevědomí v dalších zápasech III.třídy.

SK Rožná
Marek Navrátil: V první půli jsme byli jednoznačně lepším týmem a vytvořili jsme si několik vyložených šancí, které jsme bohužel neproměnili. Hosté nám dali v první půli lekci z produktivity, když dali gól z toho mála co si vytvořili. Ve druhé půli se hra už více vyrovnala a oba týmy přidaly po jedné brance.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: LANDSMAN David - ČECH Miloš, DĚDIČ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.